SESTAVA KOLA - 8.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 10.10.2015

0

Hattrick Pavla Vařila, další dva zásahy Jaromíra Vorla, góly stříleli i obránci...i po tomto víkendu bylo do sestavy kola opravdu z čeho vybírat. Už tradičně se v nejlepší jedenáctce objevili hráči Protivína, dále tu mají své zástupce Vacov, Týn, Vimperk, Osek, Vodňany, Blatná a Bernartice. Rohodněte svými hlasy o tom, kdo se stane Hráčem kola!

 

Brankář - Osecký Lukáš Lízal udržel v zápase proti Větrovům čistý štít a výrazně tak pomohl svému týmu k vítězství 1:0.

 

 

Obránce - Bernartický Jakub Novák pečetil třetí brankou vítězství svého týmu v duelu s Mirovicemi a ukázal, že na hřišti není jenom kvůli defenzívě.

 

 

Obránce - Stejně tak i vodňanský Jaroslav Rauscher pálil tento víkend ostrými a dopomohl k famóznímu obratu v zápase s Vacovem.

 

 

Obránce - Opora v dresu Blatné Jiří Viták vstřelil v utkání se Sezimákem rozdílovou branku a i díky ní se nakonec jeho tým mohl radovat z vítězství.

 

 

Záložník - Zatím snad nebyl jediný zápas, ve kterém by protivínský Jan Moravec nepodal opravdu kvalitní výkon. Nejinak tomu bylo i tentokrát v zápase s Lažišti, kdy opět zahrál výborně a přidal i jeden gól.

 

 

Záložník - Druhý ze zástupců Vodňan Michal Hojdekr rovněž svou brankou řídil z mrtvých vstání svého týmu v duelu s Vacovem.

 

 

Záložník - Jediná branka utkání, o kterou se postaral Dominik Roubín, přinesla Oseku další tři body.

 

 

Záložník - Ačkoliv jeho Vimperk svému soupeři nakonec o jednu branku podlehl, zasloužil si i tak Martin Tischler za své dva góly nominaci do sestavy kola.

 

 

Útočník - Nejúspěšnější střelec uplynulého víkendu Pavel Vařil, sestřelil svým hattrickem Vimperk a rozhodl tak o těsné výhře Týna v poměru 3:4.

 

 

Útočník - Dvě branky vacovské Jaroslava Ketzera sice na tři body nestačily, ale místo v sestavě kola si za ně určitě zaslouží.

 

 

Útočník - Protivínský Jaromír Vorel si místo v sestavě kola snad rezervoval až do konce sezóny. I tentokrát pálil ostrými a dvěma zásahy se podepsal pod vysokou výhru svého týmu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.10.2015 12:00 do 14.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.