SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Příbramský okresní přebor o víkendu pokračoval sedmým kolem, které nabídlo několik zajímavých zápasů a také výkonů jednotlivých hráčů. Kdo zazářil? Máme pro Vás sestavu kola. Pro jednotlivé hráče můžete každou hodinu hlasovat tradičně do středečního pravého poledne.

Pičín o víkendu porazil hladkým způsobem 4:0 v domácím prostředí Krásnou Horu a velký podíl na jeho vítězství měl Michal Lexa, který se zaskvěl dvěma góly, když se prosadil v během úvodních deseti minut obou poločasů.

 

Dublovice se na domácím hřišti také předvedly ve skvělém světle, když hosty z Počepic přehrály vysoko 7:2. Velký podíl na vítězství měl obránce Lukáš Bém, který si plnil defenzivní povinnosti a kromě toho se také dokázal střelecky prosadit, a útočník Jaroslav Lomoz, jenž se blýskl dvěma góly.

 

Obranná řada Jinců dehrála v Bohutíně fantastický zápas. Brankář Aleš Hůla sice inkasoval jeden gól, ale dalšími skvělými zákroky svůj tým podržel, zatímco v obraně zazářili obránci Lukáš Biely a Petr Šobek, kteří se dokázali jednou střelecky prosadit a přispěli k hladké výhře svého týmu v Bohutíně 4:1.

 

O víkendu předváděli skvělé výkony zejména obránci, čehož důkazem je výkon, který předvedl Michal Gregor z Něčína. Něčínský obránce vstřelil ve druhém poločase během dvaceti minut dva góly a zasloužil se tak o konečnou dělbu bodů se Spartou Luhy po výsledku 2:2.

 

Útočník Jindřich Suchan vstřelil v zápase proti Rosovicím dvacet minut před koncem gól na 2:0 a ten se nakonec ukázal být vítězný poté, co v devětasedmdesáté minutě vrátil hosty zpět do hry Michal Rampa, hostům už se ale ve zbytku zápasu vyrovnat nepodařilo a Dobříš zvítězila zásluhou Suchana 2:1.

 

Jaroslav Váně a Petr Mora vstřelili o víkendu každý jeden gól a společnými silami dovedli Rožmitál pod Třemšínem k dalšímu vítězství, tentokrát 3:2 proti Kovohutím Příbram. Váně si zaslouží pochvalu za to, že z pozice obránce vstřelil gól, zatímco Petr Mora svou brankou potvrdil fantastickou formu.

 

Sestavu kola uzavíra Ondřej Német z Nové Vsi, který se prosadil v zápase proti Trhovým Dušníkům v devětaosmdesáté minutě a těsně před koncem střetnutí vyrovnal na 1:1. Nová Ves byla na pokraji porážky, nakonec ji ale dokázal vzkříšit Ondřej Német a vystřelit svému týmu nakonec cenný bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.