SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Lukáš Marhefka z Kosovy Hory nastřílel hattrick při další demolici Kňovic, Petr Haas za Sedlčany C nastřílel branek hned pět. Jakub Šika z Jesenice dal sice jen jeden gól, ale o to důležitější, znamenal totiž vítězství nad do té doby neporaženou Prostřední Lhotou. Zvítězí někdo z těchto hráčů v naší anketě nebo máte jiného favorita na kterého sázíte?

I přesto, že tentokrát to nebylo s čistým kontem, tak nominaci do brány si opět vysloužil Petr Přibyl, jenž držel svými zákroky naděje Prostřední Lhoty a když jednou inkasoval, minimálně dalších pět branek vychytal a hrál velmi obětavě, nevadilo mu ani vytěsnit míč za čáru obličejem.

 

V obraně najdeme dva hráče Jesenice a to Zdeňka Hulínského a Tomáše Svobodu. Oba přispěly k udržení čistého konta a v zápase proti Prostřední Lhotě nedovolili skórovat ani nejlepšímu střelci soutěže Šimonu Hendrichovi. K nule přispěl sedlčanskému týmu také Jiří Pešek. Dalším hráčem v obraně je Ondřej Sůva, který, kromě poctivého bránění, přidal také parádní gól, střelou z voleje se napřáhl a trefil přesně do šibenice kňovické branky.

 

Záložník Jakub Šika se stal hrdinou zápasu Jesenice - Prostřední Lhota. V napínavém utkání se stal jediným střelcem a na hřišti byl vidět všude. Jako prvnímu v této  sezoně se mu podařilo vstřelit vítězný gól proti Prostřední Lhotě. Utkání s Vysokým Chlumce rozhodl svým gólem na 4:5 také David Krůta z Dublovic B a zařídil tři body pro Dublovice. Spíše v útoku by měl figurovat Petr Moudrý z Kosovy Hory, jenže tam už je plno a tak se objevuje v záložní řadě, protože jeho výkon by neměl být přehlédnut. Proti Kňovicím byl totiž nejpohotovějším střelcem a a nasázel hattrick.

 

Hattrick vsítili i dva další hráči z útoku a to Lukáš Marhefka z Kosovy Hory, který navíc měl prsty i vdalších gólech Kosovy Hory u kterých asistoval. Hattrick za první půli vstřelil v utkání s Dublovicemi také Pavel Hanák z Vysokého Chlumce. Více než hattrick se povedl Petru Haasovi ze Sedlčan C, ten se v sedlčanském C-týmu rozehrává po zranění a šlo mu to výborně, neboť proti Hřiměždicím nasázel hned 5 ze 7 branek svého týmu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.