SESTAVA KOLA - 9.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 03.10.2015

0

Deváté kolo přálo ofenzivnímu fotbalu, ze kterého by neměl radost jedině Fanklub defenzivního fotbalu. V osmi zápasech padlo celkem 61 branek, což předznamenává hlavní složení naší sestavy kola, ve které figurují střelci s vysokým počtem nastřílených gólů.

Nelehkou pozici měl v zápae proti Kratonohám brankář Vysoké Karel Menšl. Vysoká dokázala v úvodu hrát se soupeřem relativně vyrovnanou partii, konečné prohře 2:7 ale nezabránil ani brankář Menšl, který měl v zápase několik dobrých momentů, kdy ve vyložených příležitostech vychytal nejen střelce Jiřího Kořínka. 

 

Slavia porazila Červený Kostelec vysoko 8:3. Velkou měrou se na výsledku podílel i obránce Martin Šolc, který si mimo gólových asistencí připsal i dva přesné zásahy. 

 

Rychnov dokázal proti Novému Městu vybojovat druhé vítězství v sezoně. Za třemi body nasměroval svůj tým už v 10. minutě Miroslav Pups

 

Chlumec si na svém hřišti poradil s houževnatým Broumovem. K vítězství 3:1 přispěl gólem obránce David Jelínek

 

Záložník Cidliny Tomáš Vaněk zásoboval své útočníky v zápase s Jičínem dobrými přihrávkami a po jeho třech asistencích padly všechny tři branky Cidliny.

 

Otloukánkem zápasu Vysoké a Kratonoh byl David Franc. Na jeho osobu spáchali domácí několik faulů, po jednom z nich viděl domácí hráč červenou kartu, po dalším se Kratonohy prosadily z přímého kopu. Mimoto se David Franc zapsal do zápasu i asistencí, a přispěl tak k výhře Kratonoh 2:7.

 

Dobrý zápas sehrál Marek Kulič, který svými nápaditými přihrávkami vybízel spoluhráče ke skórování. Jednou se do role střelce stylizoval sám. 

 

Výborná spolupráce po ose Malý-Brich výrazně pomohla Náchodu k vítězství 11:1 nad Dobruškou. Marek Brich si v zápase připsal jednu asistenci podpořenou třemi góly do sítě Dobrušky. 

 

Střelec Kratonoh Jiří Kořínek se do sítě Vysoké trefil hned čtyřikrát. Pátou branku mu uzmul obránce Vysoké, který si srazil míč do vlastní sítě. Přesto je Kořínek na čele tabulky střelců - na svém kontě má již 22 přesných zásahů. 

 

Ondřej Šulitka se výrazně podílel na první výhře Trutnova v této sezoně. Při výhře 8:2 se Šulitka trefil čtyřikrát do sítě Týniště. 

 

Cidlině se podařilo potrestat chyby Jičína a dvěma brankami nasměroval Cidlinu k vítězství Jiří Dítě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.10.2015 12:00 do 07.10.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Ondřej Pražák

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.