SESTAVA KOLA - 8.kolo Vysočina | 1.A třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Skončilo nám další, tedy 8. kolo 1.A třídy skupiny A a my jsme tu opět s tradiční sestavou kola a anketou Hráč kola. 8. kolo nám nabídlo mnoho zajímavého. Pohledu se v něm povedlo poprvé zvítězit a i díky tomu se 2 jeho hráči dostali do naší sestavy kola. Týmy z prvních dvou pozic (Dobronín a Ledeč) pouze remizovaly a přepustily tak svá místa sým nástupcům - Lukám nad Jihlavou a Pacovu. Nejvíce byl vidět opět hráč Luk nad Jihlavou - Jan Hrdlička, kterému se podruhé ve dvouch zápasech podařilo vsítit hattrick a i díky tomu se dostal do úniku v tabulce střelců, kde má po osmi kolech na kontě 12 gólů. Podaří se mu tentokrát v anketě zvítězit?

Jako brankáře do naší sestavy kole jsme zvolili pohledského strážce svatyně Jana Růžičku, který se společně se svým stoperem Sobotkou velkou měrou podíleli na prvním vítězství svého týmu 1:0 nad mladým týmem z Pelřimova. Dalším obráncem, který velkou měrou pomohl svému týmu k vítězství je pacovský Pavelec, kterému se podařilo v duelu se speřicemi vsítit gól. Na kraje obrany jsme vybrali hráče Leštiny - Čálavského a Prchala. V záloze je skoro již tradičně pacovský Vítamvás a ledečský Nepovím, které doplňuje hráč Luk - Kucarov. Ten se o víkendu blýskl v zápase s Havlíčkovou Borovou nádhernýmy nahrávkami, které rozdával svým útočníkům. A již tradičně se nám sešel útok, kam jsme vybrali hráče, kteří o víkendu dali více než 1 gól. Nejvíce z nich vyčnívá již zmiňovaný hráč Luk nad Jihlavou - Hrdlička, který rozvlnil síť protivníků 3x. A poté tu máme dvougólové střelce - věžnického Šejstala a kamenického Hadače.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.