SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Vážení návštěvníci našeho webu, máme za sebou další kolo OP Rokycany, konkrétně šesté a my Vám přinášíme další sestavu kola. Předchozí hlasování ovládl hráč Strašic Peter Harčarik. Rozhovor s ním naleznete zde. Kdo se stane hráčem kola tentokrát, o tom rozhodnete Vy! Hlasovat můžete každou hodinu.

V brance máme brankáře Těškova, Miroslava Šobáně, který předvedl úžasný výkon v Příkosicích, prohru však odvrátit nedokázal. Nutno ale poznamenat, že akcie svého týmu držel vysoko po celý zápas.

 

Defenzivní trojici tvoří dva hráči Mirošova, Patrik Bezděk a Zdeněk Špetka. Mirošov v Radnicicíh dokázal udržet čisté konto a tito dva borci na tom mají nemalý podíl. Posledním do party je velezkušený harcovník Jiří Běle z Příkosic, který výborným výkonem pomohl svému týmu ke třem bodům v opravdu náročném zápase s Těškovem. 

 

V záloze máme pro šesté kolo hned pět míst. David Rieger z Volduch byl nejlepším hráčem svého týmu a jedním gólem se podílele na vítězství Volduch nad Přívěticema. Ladislav Pigula ze Strašic vstřelil v utkání proti Primalexu Břasy dvě branky a má tak největší zásluhu na cenném a vybojovaném vítězství Strašic v tomto kole. Hráč Rakové, Jiří Šavel opět prokázal svou třídu a v zápase s lídrem tabulky opět předvedl výborný výkon, korunovaný jedním gólem. Martin Auterský z Holoubkova opět vedl svůj tým za vítězstvím a i on právém patří do sestavy kola. Jan Fruhauf z Cheznovic sice nedokázal zabránit první porážce FC96 v Rakové, ale přesto si za svůj bojovný výkon zaslouží nominaci do sestavy kola. Jeho dobrý výkon bude důležitý i v dalším kole, Cheznovice přivítají Holoubkov. 

 

V útoku máme mladého štírka, Davida Kroce z Břas, který zdědil gólový potenciál po svém otci, který taktéž v Primalexu působí. David vstřelil o víkendu dvě branky, jeho tým přesto prohrál, každopádně od hráče, který ještě v loňské sezóně hrál za žáky, výborný výkon. Po jeho boku je zkušený borec z Holoubkova, který už je prakticky stálicí v sestavě kola, je jím Michal Ineman z Holoubkova, který se do sítě Skomelna trefil hned dvakrát a v tabulce střelců mu patří třetí příčka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.