SESTAVA KOLA - 8.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2015-2016

Datum kola: 27.09.2015

0

Naše sestava kola a ideální jedenáctka pro osmé kolo je opět v klasickém rozestavení 4-4-2. Většinou jsou zastoupeny týmy, kterým se již několik kol daří a drží vítězné série: dva hráče má Polná,  která vyhrála počtvrté, dále nemůžou chybět hráči Jaroměřic, Humpolce, Bíteše a Meziříčí- těmto týmům se teď opravdu daří.  Doma vyhrála i Žirovnice a venku zabodovaly Okříšky - jejich hráči rovněž nechybí. .

Dvojitého zastoupení se tedy dočkala jednak Polná: brankář Petr Koubek je v závěru podržel a dobře v obraně zahrál Jiří Šebesta. A dva hráče má i vedoucí Velká Bíteš- Radek Valsa i Ladislav Střecha jsou jedni z nejstabilnějšich hráčů KP a v našich sestavách jsou jako doma. Jaroměřické zmrtvýchvstání zastupuje zadák Michal Křivánek, v obraně jej doplňuje Jiří Kincl z Jemnicka . Dalšími členy jsou tvůrci hry svých týmů: žirovnický střelec a tahoun Lukáš Dýnek, to samé platí o budějovickém Ondřeji Bustovi a doplňuje je mladý Dan Krčál z Meziříčí. Na hrotu tentokrát stojí Radim Dalík z Humpolce a Michal Zeman, střelec z Okříšek. Pomozte svému oblíbenému hráči svým hlasem!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.