Hráčem 8. kola, Krajský přebor , se stává...

Datum kola: 27.09.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování

Radek Valsa

24%

Bítešskému středopolaři se stejně jako celé Velké bíteši na podzim daří. Jeho tým je první, má 18 bodů ze 24 možných a ještě neprohrál. A Radek je důležitou součástí bítešského úspěchu. Dává góly a svými dobrými výkony, za které bývá hodnocen jako nejlepší hráč týmu, táhne Spartak za úspěchy. Navíc vypomáhá i béčku Bíteše - jede tedy na plné obrátky. Svoje maximální nasazení dokumentoval i v posledním kole v Havlíčkově Brodě, po kterém byl zvolen nejlepším hráčem Krajského přeboru - dal vítězný gól, uviděl žlutou kartu a  za rozhodnutého stavu šel střídat, neboť den před tím pomáhal B týmu porazit Štěpánov nad Svratkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Radim Dalík 22%
3. Daniel Krčál 13%
0

V osmé kole bylo hlasování do poslední chvíle vyrovnané a dramatické. Nakonec se může z vítězství radovat bítešský záložník Radek Valsa.  Získal 24% došlých hlasů a zhruba o čtyři hlasy porazil humpoleckého útočníka Radima Dalíka. Ten získal 22% a skončil tak těsně druhý.  Na pomyslném bronzovém stupínku stanul mladý meziříčský záložník Dan Krčál, jenž obdržel 13% hlasů. 

Související články

Autor: Marek Pavliš

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.