SESTAVA KOLA - 8.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 26.09.2015

0

Máme tu tradiční sestavu kola. Pojďme si předchozí kolo shrnout. Vedoucí Hněvošice nezaváhaly s Oldřišovem, a nadále jsou v tabulce první bez ztráty bodu. Už ve středu dokázaly Bohuslavice přetlačit Píšť, a připsat si tak důležité tři body. Dobroslavice doma prohrály i díky zahozené penaltě. Nad její síly byl Komárov. Služovice v brankové přestřelce zdolaly poslední Bolatice. Strahovice dále pokračují v dobrých výkonech. Tentokrát to odnesly Sudice. Budišovice potvrdily vítězství z minulého kola z Komárova, domácí výhrou nad Závadou.

Brankář: Petr Pelc (Komárov) - V bráně máme Petra Pelce, který lapenou penaltou vychytal svému týmu tři body v Dobroslavicích. 

Obrana: Marián Hanzlík (Hněvošice), Josef Kubesa (Komárov), Richard Wagner (Oldřišov B) - Obrana je trojčlenná. Je v ní hněvošický Marián Hanzlík, který se svými kolegy udržel čisté konto. Josef Kubesa z Komárova, který dirigoval obranu z Komárova v Dobroslavicích. Poslední je muž s uměleckým jménem Richard Wagner z Oldřišova.  

Záloha: Patrik Slavík (Strahovice B), Jakub Kotala (Budišovice), Pavel Ševior (Hněvošice), Marcel Zapletal (Komárov), Pawel Cojg (Hněvošice) - V záloze jsme nominovali Patrika Slavíka ze Strahovic, který svůj výkon vyšperkoval vstřeleným gólem. Tradičně z Budišovic je v sestavě kola Jakub Kotala, který vsítil vítězný gól svého týmu. Hněvošice zastupuje Pavel Ševior, který svým příchodem na hřiště oživil hru svého týmu. Druhým z Hněvošic je neúnavný záložník Pawel Cojg. Patým záložníkem je komárovský Marcel Zapletal, který podal v sobotním zápase výborný výkon.

Útok: Vojtěch Janoš (Bohuslavice B), Vladan Ciminga (Služovice) - Útočnou vozbu tvoří Vojtěch Janoš z Bohuslavic a Vladan Ciminga ze Služovic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2015 12:00 do 30.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.