SESTAVA KOLA - 5.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Do sestavy 5. kola naší skupiny B již bylo z čeho vybírat. Hráči se opravdu činili a to nejen svými brankami, z nichž některé byly opravdu výstavní. Dostali jsme poměrně jednoznačný tip, koho postavit do branky, góly nám v tomto kole stříleli také obránci, máme dvougólové střelce, agilní nahrávače i hráče na černou práci, kteří sice nevsítili ani jeden gól, ale přesto si nominaci vysloužili svou předvedenou hrou. Pro tento týden volíme opět osvědčené rozestavení 3-4-3.

 

Do branky máme tentokrát zcela jednoznačnou nominaci od pana trenéra Kapusty z Vodňan. Ano, branku v sestavě kola bude hájit Jan Budín z týmu FK Vodňany B. Vychytal bezpočet střel v zápase s Lažištěm, udržel čisté konto a svými jistými zákroky si právem vysloužil místo v naší sestavě.

Měli jsme k dispozici více nominovaných obránců, nakonec je tím prvním Pavel Žalud z týmu FK Hradiště, který se postaral úvodní gól ve Čkyni. Dalšími nominovanými obránci jsou dva spoluhráči z týmu TJ Otavan Štěkeň. Nejprve Václav Páník, který vsítil první gól Štěkně v zápase s Bělčicemi a pak zejména Jiří Prokeš, jenž vstřelil druhou branku Štěkně jen o několik minut později a odstartoval tak stíhací jízdu Otavanu za vyrovnáním.

Do zálohy přijde nejprve Jaroslav Křenek z týmu FK Chelčice, který kromě toho, že vsítil jediný gól zápasu, snese i přísnější měřítko za předvedenou hru. Na post dalšího záložníka byl nominován Jiří Máška z týmu FC WESTRA Sousedovice, jenž našel rychlou odpověď na úvodní gól soupeře v zápase s Kestřany. Také mezi záložníky jsme nominovali dva spoluhráče z téhož týmu. Oba hájí barvy týmu TJ ZD Kestřany a tím prvním je Marek Pospíšil, jehož jsme nominovali za dva vstřelené góly v zápase, zejména za ten druhý, kdy prošel přes tři protihráče a skóroval. Druhým záložníkem z Kestřan je Marek Valach, který v zápase střídal, přišel na hřiště a do pěti minut dal rozhodující gól zápasu. 

Útočníci. Prvním nominovaným útočníkem je Lukáš Toman z týmu SK Čkyně, který bleskově odpověděl na úvodní gól Hradiště a vyrovnával bezprostředně po rozehrávce pouhou minutu po brance soupeře. Druhým nominovaným útočníkem je Karel Hanzlík z týmu TJ Sokol Bělčice. Byl nominován za branku a nastřelenou tyč v jednom poločase. Z nastřelené tyče nakonec dorážel jeho spoluhráč a sám Karel Hanzlík svou branku vsítil minutu před koncem prvního poločasu.

U posledního nominovaného hráče do útoku jsme dlouho váhali, jelikož zde byli dva vážní kandidáti. Jednak Alexandr Kravčenko z týmu FC Vlachovo Březí, který se proslavil svým gólem ze 14. minuty zápasu, jímž ukončil 464 minut trvající neprůstřelnost Tomáše Mráze, volyňského mága v brance a pak také poněkud kontroverzní hráč zápasu Ondřej Páca z týmu TJ Sokol Bělčice. Ten vsítil dvě branky během dvou minut, což je opět rekord naší skupiny, z další rány málem získal čistý hattrick, pak ještě poslal milimetrovou nahrávku na branku spoluhráči Hanzlíkovi a sám trefil soupeřova brankáře z bezprostřední blízkosti. Musel však po druhé žluté kartě odejít předčasně pod sprchy. Nakonec jsme uvážili, že i přes obdržený trest si nominaci nejužitečnějšího hráče zaslouží a posledním nominovaným hráčem je tedy Ondřej Páca z týmu TJ Sokol Bělčice.

To je pro dnešek vše, tedy hlasujte a nezapomeňte:
Do středy do 12:00 hod!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.