SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 19.09.2015

0

Okresní přebor Rokycany má za sebou pět kol a my Vám opět přinášíme nejlepší jedenáctku. Kdo se stane vítězem v tomto hlasování? O tom rozhodnete Vy! Hlasovat můžete každou hodinu.

V brance je gólman Mirošova, Tomáš Beránek, který byl rozdílovým hráčem v posledním zápase. Díky němu dokázal Mirošov porazit Příkosice, a s šesti body a jedním zápase k dobru drží pátou příčku tabulky.

 

Obranou trojici tvoří dva hráči Strašic, jejich defenziva v zápase s Těškovem neobdržela ani gól, což se Strašicím v Těškově v posledních letech moc nedařilo. Strašickou obranu zastupuje František Lučka a Peter Harčarik. Třetím do party je hráč Rakové David Balík, měl po celý zápas velký přehled a tmelil obranu Rakové na půdě Radnic.

 

Záložní řady vystuží Josef Egrmajer z Primalexu Břasy, který byl nejlepšim hráčem svého týmu a zaslouženě tak získal nominaci do sestavy kola. Vedle něj bude operovat cheznovický Frühauf, který v zápase se Skomelnem vstřelil jednu branku. Ofenzivní křídlo Lukáš Koffer bude operovat na levé straně, hráč Radnic, bohužel nedokázal zabránit porážce v zápase s Rakovou. Jaroslav Blažek z Rakové bude na pravé záloze, do zápasu z Radnic, přišel, viděl a rozhodl. 

 

V útoku už je stálice, Karel Hlavička, který opět vstřelil dva góly. Michal Ineman z Holoubkova také vstřelil dvě branky a i on je právem v sestavě kola. Tyto zkušené borce doplní v sestavě kola mladý útočník Primalexu, Jan Lukáč, který se do střelecké listy zapsal v tomto kole také dvakrát.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.09.2015 12:00 do 23.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.