SESTAVA KOLA - 4.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

Čtvrté kolo je minulostí a web fotbalunas Vám opět přináší sestavu posledního odehraného kola. Jelikož v Příkoscích se utkání neodehrálo tak jsme ochuzeni o možnost nominovat hráče z těchto týmů do ideální jedenáctky. Věřím, že i tak si svého favorita vyberete.

Branku sestavy čtvrtého kola hají Roman Paur ze Strašic, který vytlačil brankáře Volduch Jana Černého. Paur odchytal hodně povedené utkání a v závěru utkání s Mirošovem dokonce chytil pokutový kop, který zajistil svému týmu všechny body.

 

Před ním bude operovat jeho spoluhráč, stoper Strašic Petr Harčarik, který zachránil Paura před jistým gólem, když se na brankové čáře postaral o už skoro jistý gól. Předstoper Mirošova Patrik Bezděk odehrál jeden ze svých nejlepších zápasů a i on je právem v sestavě kola. Obrana Holoubkova jako jediná udržela v tomto kole čisté konto a reprezentovat jí bude kapitán týmu Milan Rada

 

V záloze máme tentokrát pět borců, prvním je třígólový sniper z Rakové, Jiří Šavel, který se stal opět mužem zápasu, tentokrát zářil v zápase se Skomelnem. Do sestavy kola se dostal i jeho protihráč a kapitán Skomelna Václav Hašek s číslem sedm na zádech. Záložník Cheznovic Vasyl Soyma vstřelil svůj první gól v barvách FC96 a i on má své místo v sestavě čtvrtého kola. Jiří Raizer z Volduch byl nejlepším hráčem v poli v duelu s Těškovem. Připsal si jednu asistenci a odehrál opravdu povedené utkání. Posledním do party je dvougólový Tomáš Aubrecht z Holoubkova.

 

V útoku je pak nejlepší střelec soutěže Karel Hlavička z Cheznovic a sekundovat mu bude Marek Šafarčík z Těškova.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.