SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 12.09.2015

0

V tomto kole se dařilo nejvíce hráčům ze záložní řady, a proto je k vidění rozestavení 3 - 5 - 2. Opět jsme viděli skvělý výkon brankáře a střelecké hody útočníků a záložníků. Hlasovat můžete až do středečního poledne, rozhovor s Hráčem kola bude zveřejněn v pátek.

Toto kolo jsme viděli dva super výkony brankářů, první předvedl Kuruc z Loko a druhý Wolf ze Slavie. Pro Wolfa mluvil fakt, že jeho lepší zákroky přišly ve chvíli, kdy byl stav 0:0 nebo 0:1 a jeho tým balancoval na hranici úspěchu a neúspěchu.

V trojčlenné obraně nastupují Kotlár z Větřní, který předvedl spolehlivý, bojovný výkon a připravil jeden gól. Kindermann Ota, který snad neprohrál v derby jediný souboj a zápas odbojoval na jedničku. Trio obránců nám uzavře dobrovodský Arnold, který předvedl nadstandardní výkon, v závěru trefil ještě tyčku.

V záloze nastupují Rozkošný z Velešína, který vstřelil branku a jednu další připravil. Dále Kupec ze Ševětína, který patřil k tahounům domácích při bitvě se Čtyrákem. Bavorovický Kučera je v sestavě kola za svůj bojovný výkon podpořený vstřelením vítězné branky do sítě Hradce. Zbylé dvě místa patří hráčům Lokomotivy, prvním z nich je Květoun, který odvedl poctivý výkon a vstřelil jednu branku svého týmu. Druhým je Tauber, který jednu branku připravil, druhou vstřelil a v závěru trefil ještě tyčku kaplické branky.

 Útočná dvojice se skládá z dvou hráčů, kteří vstřelili dvě branky. Velešínský Grznárik dvakrát rozvlnil síť Ledenic, branek mohl dát i více, ale zradilo ho zakončení. Dobrovodský Šteyer pro změnu vstřelil dvě branky Nové vsi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2015 12:00 do 16.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.