HISENSE SESTAVA KOLA - 10.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2024-2025

Datum kola: 13.10.2024

0

Desáté kolo je za námi a tady je přehled vybraných hráčů. V tomto kole skončily dva zápasy nerozhodně a jeden vyhráli domácí. Dále toto kolo přineslo čtyři venkovní výhry z celkových sedmi zápasů. Věříme, že zde najdete svoje favority a podpoříte je svými hlasy.

V brance můžeme najít Matyáše Cempírka, který držel tým nad vodou celý zápas a chytil minimálně pět tutovek soupeře. Dalším hráčem je Adam Korčák, který podal velmi dobrý výkon, i když měl za sebou dopolední zápas s dorostem. V tomto zápase vynikl dvěma góly. Nesmí zde chybět ani David Budín, který dokázal i přes malý prostor konstruktivně odebírat míče a rozehrávat je na spoluhráče. Dalším zástupcem Roudné a zárověň prvním útočníkem je Filip Stieranka. Tento hřáč udržel mnoho míčů, i když to proti skvěle hrajícímu Leštinovi neměl vůbec jednoduché. Dokázal ze spousty situací vyjet a být i nebezpečný. 

 

Martin Bartizal byl oporou týmu, když nejenže předvedl několik důležitých zákroků, ale také asistoval u prvního gólu dlouhým výkopem ve druhé minutě. Druhým útočníkem vynikl dvougólový Petr Le, díky jehož střelám se rozhodl zápas. Byl neustálou hrozbou pro obranu Boršova a jeho přesné zakončení zajistilo hostům vítezství. Obráncem z Borku je na seznamu Martin Leština, který podstoupil nespočet souboujů, z nichž většina byla vítězná. Kaplický útočník Lukáš Fučík vstřelil jeden gól a byl nejlepším a aktivním hráčem v týmu.

 

 Tobiáš Čouza svým gólem vyrovnal skóre proti Křemži a do vystřídání představoval velké nebezpečí pro soupeře. Předposlední hráč Borys Chepurnyi vstřelil první dva góly v zápase. Posledním hráčem je Nicolas Rotbauer, ketrý vstřelil také dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.10.2024 23:25 do 16.10.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Veronika Vacková

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.