HISENSE SESTAVA KOLA - 4.kolo Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2024-2025

Datum kola: 01.09.2024

0

Přinášíme vám ideální jedenáctku uplynulého kola! Tahle sestavička hráčů z různých týmů odehrála o víkendu silné zápasy a na své výkony mohou být fotbalisté hrdí. Někdo střílel góly, jiný pro změnu brankám zabraňoval, další zas vytvářel šance pro spoluhráče. Hlasovat můžete až do středečního poledne!

V sestavě máme tentokrát dva brankáře. Prvním je Jakub Kadlec z Popelína, který skvěle zachytal v Kunžaku a jeho mužstvo si tak odvezlo cenné tři body. Druhým je Radim Máša z Dačic "B", který zase předvedl několik důležitých zákroků v Suchdole. V obranné dvojici figuruje Dominik Bartoš z Lomnice, který v Rapšachu pomohl k čistému kontu, bohužel z toho byla jen bezbranková remíza. Miroslav Benda ze Staré Hlíny přispěl k výhře proti Lásenici jednou brankou. Záložník Petr Bastl z Třebětic "B" proti Jarošovu odehrál dobré utkání a vstřelil jednu branku. Bohužel to stačilo jen na remízu. Matouš Bezděk z Popelína vstřelil dvě důležité branky v Kunžaku a ty znamenaly tři body pro jeho mužstvo. Dominik Sejk z Rapšachu byl proti Lomnici hodně vidět, ale ani jeho výkon ke vstřelení branky nevedl. Šimon Burian z Dačic "B" odehrál v Suchdole dobré utkání a k tomu se dokázal i jednou prosadit. V útoku máme opět kanonýra Martina Hladílka ze Staré Hlíny, která se prosadil v Lásenici dvakrát. Radek Kubo z Novosedel zachránil alespoň remízu v Číměři. Vzhledem k průběhu zápasu má tento bod cenu zlata. Vladimír Čejna z Jarošova byl proti Třeběticím velmi nebezpečný a dokonce vstřelil jednu branku, výhra z toho bohužel nebyla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.09.2024 22:50 do 04.09.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Jan Valenta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.