HISENSE SESTAVA ROKU - Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

Sezóna 2023/2024 je minulostí a my máme milou povinnost vám představit nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku, ze které vyberete nejlepšího hráče sezóny 1.A třídy. Hlasovat můžete až do 15. července.

BRANKÁŘ: Na postu gólmana bylo mnoho a mnoho kandidátů, kteří by si bezesporu zasloužili být na tomto místě. My jsme nakonec vybrali brankáře Startu Luby Dominika Šíta, který předváděl celou sezónu dobré výkony, kterým přispěl k sedmému místu.

(Náhradnící: Milan Vykoupil (Žákava), Vojtěch Knopf (Koloveč))

 

OBRANA: Lukáš Tumpach z Kolovče už se objevil v podzimí sestavě a dobré výkony předváděl i na jaře. Výrazně pomohl Kolovči k druhému místu a je zaslouženě v sestavě sezóny. Zapsal devět branek.

O pár měsiců starší a rovněž hráč, který prošel domažlickou mládeží je jiný Lukáš - Lukáš Korelus. Mladý stoper přišel do trápícího se Tlumačova v zimě se svým bratrem Tomášem. Oba pomohli výbornými výkony k záchraně, kdy na jaře posbírali 27 bodů. Do sestavy jsme nakonec vybrali mladšího Lukáše, který z postu stopera nastřílel 8 gólů. 

Kapitán plzeňského Smíchova Filip Krejčí si po celou sezónu držel konstantní výkonnost, kterou pomohl svému týmu k páté příčce.

Čtvrtým obráncem je Matěj Potoček - stoper, který je velmi nepříjemný v osobních soubojích, výborný na balónu a nebezpečný v soupeřově vápně.

(Náhradníci: Jakub Pekárek (Křimice), Andrii Slinkin (Horšovský Týn), Jakub Černý (Smíchov))

 

ZÁLOHA:

V záložní řadě začneme v Horšovském Týnu, kterému k postupu ze třetího místa pomohl dobrými výkony kapitán Marek Falout. Ten zapsal 14 gólů a několik jich také připravil. Pro ofenzivu Horšovského Týnu nepostradatelný hráč.

Nepostradatelný v týmu pár kilometrů od Horšovského Týnu vzdálené Kolovči je bezpochyb Peter Grajciar. Stejně jako jeho spoluhráč Lukáš Tumpach, také on už se objevil v sestavě podzimu. A jestli se ptáte na důvod, podívat se můžete na poseldní zápas sezóny, ve kterém Staňkovu nasázel 4 góly. Celkově jich dal 18, ke kterým přidal několik asistencí.

Třetím záložníkem je zimní posila Křimic Jakub Dvořák. Motorová myš v záloze Křimic, bez které by se letošní mistr jen těžko obešel. Ač odehrál pouze jarní část sezóny, soupeři si ho budou určitě pamatovat.

(Náhradníci: Patrik Šmídl (Malesice), Adam Beránek (Chlumčany), David Brabec (Křimice), Alexandr Zikmund (Smíchov))

 

ÚTOK:

Prvním útočníkem je Jakub Javorský. Rychlý, tahový hráč, který formu našel v jarní části sezóny. Celkově vstřelil 19 gólů, čímž pomohl Keramice ke čtvrtému místu.

Jméno, které tu překvapí asi nejméně je René Kropáček. Útočník Křimic se v posledním kole přehoupl přes hranici 50 vstřelených gólů a nakonec se zastavil na čísle 51. Kromě prvního zápasu sezóny naskočil do všech, takže se může chlubit průměrem 1,76 gólů na zápas. Obránci v Krajském přeboru se mají na co těšit...

Druhým nejlepším střelcem soutěže je kanonýr Lub Jiří Matějka. 33letý útočník zaostál za Kropáčkem o 20 branek a v sezóně se trefil 31krát.

(Náhradníci: Milan Lucák (Koloveč), Mykola Dibrivnyi (Horšovský Týn), Tomáš Nekola (Žákava))

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.06.2024 19:58 do 15.07.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.