HISENSE SESTAVA ROKU - Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 20.06.2024

0

Dohráno! I městský přebor je po sobotním zápase ukončen. Světlo světa tak může spatřit jeho sestava roku. První tři celky, které byly většinu sezony od zbytku odskočeny mají po dvou zástupcích, pak se jedenáctka zaplňovala dalšími celky v pořadí tabulky až do jeho naplnění.

BRANKÁŘ:

Jiří Mráz (Vochov) – Sáhneme po jiném jménu, než po těch z popředí tabulky, kde se brankáři často točili. Gólman Vochova vynechal pouze dva zápasy a i když si připsal jen jedno čisté konto, tak byl v téměř každém zápase oporou a často body svému týmu zachránil skvělými zákroky.

 

OBRANA:

Jan Kastl (Košutka) – Před sezonou se vrátil z Chotíkova. V ní pak podával kvalitní výkony jak v obranné činnosti, tak v rozehrávce, na které se mohl jeho tým spolehnout. I jeho přispěním se Košutka nakonec umístila v lepší polovině tabulky a s pozitivním rozdílem skóre.

Pavel Nový (Rapid) – Určitě neoslní kdovíjakými útočnými statistikami. Od toho jsou ale v jeho týmu jiní a on si plní především obranné povinnosti. Vzdušné souboje prakticky neprohrává a až na úplně poslední zápas nechyběl nejlepší obraně soutěže ani jednou. 

Lukáš Janka (Ledce) – Přišel až v zimní přestávce. I půl rok ale stačil na to, aby ostatním ukázal, že do sestavy roku patří. Zkušený obránce hrál spolehlivě, nechyběl na jaře ani v jednom zápase a navíc se mu podařilo pomoct spoluhráčům na opačné straně hřiště čtyřmi góly.

 

ZÁLOHA:

Marek Paul (Lhota) – Po návratu do Lhoty začal v béčku, kde byl rozdílovým hráčem a podařilo se mu vstřelit 10 branek. Defenzivní všeuměl se nejčastěji pohybuje v obraně, umí ale i záloze. Zbytek sezony strávil podobně jako jeho kolega ze sestavy v prvním týmu.

Matěj Ranš (Roudná) – Možná trochu nenápadné jméno. Nezářil podobně jako jiní ve svém vápně ani ve vápně soupeře. Jeho prostor byl střed hřiště, kde dominoval pověstnou černou prací pro tým, pohybem a až nevyčerpatelným rezervoárem sil. 

Martin Hoffmann (Ledce) – Nejjasnější jméno, které by asi vyslovila na první dobrou většina aktérů městského přeboru. Nejlepší hráč a střelec, se zkušenostmi ze třetí ligy, soupeře zasypal hned 40 góly a jeho klid na míči byla radost sledovat. Nebýt jarního zápasu v Hradišti, zasáhl by nejen do všech zápasů, ale zvládl by i kompletní minutáž. Ostatním se ale asi uleví, i Ledce by totiž přiští rok měly jít o soutěž výš.

Miroslav Kotrch (Lhota) – Díky svým výkonům se v závěru jara začal objevovat spíše v prvním výběru Lhoty. Jistý na míči s dobrou přihrávkou a rozhodovacími schopnostmi. Měl velkou zásluhu na především podzimní jízdě béčka Lhoty.

 

ÚTOK:

Jan Holík (Rapid) – Nebýt Martina Hoffmann, obul by pomyslnou zlatou kopačku pro nejlepšího střelce. Povedlo se mu jich nastřádat 30. Vyžívá se v soubojích, umí si najít místo ve vápně a svému týmu pomohl důležitými trefami. Své místo zde rozhodně má.

Dumitru Oncea (Černice) – I jeho zdobí rychlost, ze které se nejednomu obránci zatočila hlava. Především brejkové situace tak dokázal využít ke gólům hned v 19 případech, které místo bojů o udržení tentokrát posunuly Černice do top pětky.

Martin Nosek (Slovan) – Trochu nenápadně se prostřílel až na třetí místo tabulky střelců. Pomohlo mu k tomu 24 branek, které výrazně pomohly Slovanu až na čtvrté místo. Vynikal nejen výraznou čelenkou, ale především rychlými výpady a na poměrně mladý věk i dobrým zakončením.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.06.2024 20:58 do 15.07.2024 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.