HISENSE SESTAVA KOLA - 28.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2023-2024

Datum kola: 25.05.2024

0

V 28. kole jsme viděli dva výsledky 2:7, jeden výsledek 8:2. O góly tedy nebyla nouze. Důležitý zápas s Bolevcem zvádl Tlumačov, naopak dva týmy s postupovými ambicemi - Koloveč a Horšovský Týn - své zápasy prohrály. Po dlouhé době také zvítězila Tlučná.

Místo mezi 3 tyčemi tentokrát patří Jakubu Čapskému ze Smíchova. Ten několikrát podržel svůj tým a nakonec pomohl ke 3 bodům.

 

Chlumčany zvítězily v domácím zápase s Kralovicemi 4:0 a dobrým výkonem se na tom podílel Michal Němeček. Nejvíce gólů vstřelili v tomto kole Malesice, když slovanů nasázely hned 8 branek. Jednu z nich zaznamenal také obránce Matěji Potoček. Místo v sestavě kola si rovněž zaslouží Ondřej Šafránek z Tlučné. Kapitán trápícího se týmu už několikátý zápas hrál velmi dobře a tentokrát za to byl odměněn vstřeleným gólem a třemi body pro jeho mužstvo.

 

Záložní řadou začneme na Smíchově, kde zářil Alexandr Zikmund. Ten jeden gól sám vstřelil, měl prsty rovněž ve vítězném gólů v nastavení a bylo ho plné hřiště. Pokračujeme dvojicí hráčů z Lub, kteří si oba připsali dva góly. Konkrétně máme na mysli Vojtěcha Petrželku a Daniela Vozku. Posledním záložníkem je hráč Křimic Lukáš Čejka, který se na vítězství nad Horšovský Týnem podílel rovněž vstřelenou brankou.

 

Jak už bylo řečeno, Malesice nasázely Slovanu 8 gólů, 3 z nich pak má na svědomí Martin Matas. Sušice si z Žákavy po hektickém závěru odvezla pouze bod. Gól Ondřeje Míčky tak přispěl pouze k remíze. Důležitý zápas s Horšovský Týnem Křimice zvládly a to hlavně díky Renému Kropáčkovi, který se prosadil hned pětkrát.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.05.2024 11:48 do 29.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.