Když zdravíčko dovolí, jednou si snad zahraju se svýma dětma, říká Michal Němeček

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 28. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je Michal Němeček. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vystřídal jsi už plno postů od útočníka, přes středního záložníka až k bekovi, kde hraješ teď. Kde se ti hrálo nejlépe?
Myslím, že pro mě trenér našel post, který mi vyhovuje a já mu snad vyhovuji do jeho systému (směje se) taky se říká.. nemáš fleka hraješ beka (směje se).
Studoval jsem tvé fotbalové CV a zjistil jsem, že jsi nikde jinde než v Chlumčanech nehrál. Nelákalo tě někdy, jak se říká, změnit lokál?
Jako kluk jsem hrával za Chotěšov, když ještě fungovaly střídavý starty. Vzpomínám na to moc hezky - skvělá parta!! Jinak jsem nikdy jinde nehrál, a ani po tom neprahnu. Jsem v Chlumčanech od mala a jednou si snad zahraju se svýma dětma (když zdravíčko dovolí) (směje se)
Není to tak dávno, co jsi začal trénovat v Chlumčanech malé fotbalisty. Jak se tvému týmu vede a máš v budoucnu se v trénování nějak posouvat?
Dětičky jsme začali trénovat s kamarádem Jardou Kastnerem. Máme stejně staré chlapce a když nám to bylo nabídnuto, tak jsme neváhali a šli jsme do toho, aniž bychom měli nějaké zkušenosti. Soutěž jsme letos nehráli, ale máme za sebou několik halových turnajů a různých přátelských utkání a v dětech vidíme velký fotbalový posun.. jsme hrozně rádi, že i přes dnešní internetovou dobu se letos scházíme ve velkém počtu a mládež v Chlumčanech neupadá!!! Je to přece naše budoucnost!
Minulý rok to byla vaše první sezóna v 1.A třídě a hned jste sahali po postupu přes baráž, ve které jste až na penalty podlehli Holýšovu. Ty jsi tenkrát do zápasu nastoupil z lavičky. Jak na to teď, s odstupem času, vzpomínáš? Vyrovnávací gól v nastavení, prodloužení, smolná prohra po penaltách…
Na zápas vzpomínám v dobrém.. Přišlo se podívat snad cca 300 až 500 lidí, což bylo naprosto fantastický pro nás hráče. Celé hřiště bylo obklopené lidma a my tam měli obrovskou základnu fanoušků, kteří nás hnali.. Atmosféra by se dala krájet.. To, že se nepostoupilo.. Noo bohužel vyhrát může jen jeden a zrovna ten den nám nebylo přáno.. My si to vynahradíme příští sezónu (směje se)
Jaký máš vůbec názor na zrušení baráží? Nyní jste ostatně na čtvrté pozici, takže byste si baráž, když byste na čtvrtém místě také skončili, znovu zopakovali.
Myslím, že je to škoda, jelikož tu teď máme skvělý tým o kterým se nebojím říct, že by mu slušelo hrát krajskou soutěž.. kdyby se nám podařilo vyhrát pár důležitých zápasů, tak se ani o baráži bavit nemusíme (směje se). Jinak Křimicím a Koloveči přeji, ať se jim v krajské soutěži daří! Na závěr bych chtěl poděkovat a pochválit našeho trenéra, jelikož výsledky jsou jeho rukopisem.
Na konec jedna mimofotbalová… Kdo u vás doma nosí kalhoty?
Samozřejmě, že moje manželka...... (směje se)
A jak se to projevuje? Za chvíli je dokopná, takže nejpozději v 10 doma? (směje se)
Jako v 10 ráno? (směje se) To nevydržím (směje se).. néé rozhodně posedíme, jsme skvělá parta a rozhodně máme co slavit!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.