HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 12.05.2024

0

26. kolo je minulostí a vy můžete znovu hlasovat o hráči kola! Ve 25. kole zvítězil brankář Raptors Michael Uzih.

Kdo vyhraje v tomto kole? Bude to veterán v brance Slovanu Bohnice Jiří Klečka nebo střelec hattricku Luboš Martinák nebo někdo jiný?

Hlasujte pro svého favorita do středečního poledne. 

Vaše hlasy rozhodnou! 

Brankář:

Jiří Klečka - proti Raptors si pořádně zachytal a dlouho držel naděje Slovanu Bohnice na bodový zisk. V závěru utkání se přiznal ke svému zákroku po kterém následoval rohový kop a z toho Bohnice dostaly branku. Prokázal však, že je nejen skvělý brankář, ale i gentleman.

Obrana:

Dávid Pankuch - Slivenec na Zbraslavi prohrával, skóre však dotáhl a právě Dávid Pankuch svými dvěma góly utkání překlopil na stranu Slivence, který získal důležité 3 body.

Štěpán Hrazdíra - Cholupice šly jeho brankou do vedení a nakonec se ukázalo, že to proti Zlíchovu byla branka vítězná.

Justin Michael Howe - Raptors se v nabitém programu dlouho trápili s Bohnicemi. Na vítězství se nadřeli a museli makat do poslední minuty, kdy vítězství vystřelil právě on.

Záloha:

Štěpán Hájek - Hráč se zkušenostmi ze Sparty či Motorletu se v utkání prosadil hned 2x a Kopanina proti Meteoru předvedla skvělý výkon, když bez větších problémů zvítězila 3:0.

Michal Havlíček - v utkání proti 1999 Praha dal dvě branky a ve dvou dalších měl prsty a to doslova. Po jeho autových vhazováních padly další 2 branky a Aritma zvítězila.

Luboš Martinák - vyrovnaný první poločas byl k vidění mezi Modřany a Uhelnými Sklady. Ve druhém poločase se utrhl ze řetězu Luboš Martinák, dal hattrick a Modřany vyhrály vysoko 6:2.

Jakub Panýrek - jako vždy zahrál povedený zápas. V duelu s Řeporyjemi se prosadil krásným obloučkem přes brankáře a uklidnil tak Kbely navýšením na 2:0.

Útok: 

Ondřej Měska - v utkání proti Aritmě se prosadil hned 2x, ale bohužel ani to na body nestačilo. Byl velmi aktivní.

Jiří Doležel - Bužík se tentokrát v utkání neprosadil a tak ho proti Libuši nahradil Doležel, který dvěma brankami rozhodl, že Radotín porazil Libuš 5:1.

Martin Ondruš - Dal první branku utkání a vypadalo to, že Uhelné Sklady znovu zvítězí. Bohužel jim hrubě nevyšel druhý poločas a ani jeho dvě branky v utkání na body proti Modřanům nestačily.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2024 09:29 do 15.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.