HISENSE SESTAVA KOLA - 21.kolo Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024

Datum kola: 07.04.2024

0

21. kolo je za námi. Ve 20. kole zvítězil řeporyjský Roman Graf. Vyhraje konečně sestavu kola jiný hráč, než hráč z týmu FK Řeporyje? Nebo znovu dáte přednost hráči Řeporyjí, kterým je tentokrát Matyáš Petr, který byl u obratu se Slivence. Martin Ondruš z Uhelných Skladů dal hattrick, tak můžete hlasovat pro něj. Dobře zachytal také David Chundela v brance Aritmy.

Hlasujte a přetrhněte nadvládu FK Řeporyje!

Můžete o tom rozhodnout právě vy!

Hlasovat můžete do středečního poledne!

Brankář:

David Chundela - v brance Aritmy předvedl perfektní výkon, chytil několik velkých příležitostí Raptors. Houdek ho však překonal hned 2x a na body to bohužel nestačilo.

Obrana:

Jan Beneš - po pravé straně hřiště doslova lítal. Obraně Přední Kopaniny dělal problémy. Svou první šanci v zápase přeměnil v gól. Dostal se i do další šance, ale ztroskotal na brankáři.

Sebastian Razetto - poprvé odehrál utkání na stoperu a nevedl si vůbec špatně. I díky jeho výkonu dovolila Kopanina týmu 1999 Praha jen jednu branku. Od trenéra získal poklonu.

Michael Richard James Houdek - minule střelecky mlčel a byla z toho remíza. Tentokrát se prosadil 2x a bylo z toho vítězství proti Aritmě.

Záloha:

Oliver Šalanský - nejlepší hráč týmu Přední Kopaniny. Na pravé straně ho bylo plno. Na jednu branku přihrál, poté sám skóroval ze strany. V závěru udělal dvě kličky a trefil se do vzdálenější šibenice.

Luboš Martinák - nejprve jeho střela skončila na břevně. Podruhé si již míč zpracoval na prsa a tvrdou střelou na přední tyč nedal brankáři šanci. Byla z toho remíza s Libuší.

Leo Bužík - svedl souboj s Martinem Ondrušem. Dokázal se prosadit, ale pouze jednou. Tentokrát jeho výkon Radotínu nestačil.

Matyáš Petr - Řeporyje předvedli znovu další obrat v druhém poločase, tentokrát to odnesl Slivenec. Matyáš Petr vstřelil dvě branky a týmu jednoznačně pomohl k dalším třem bodům.

Martin Ondruš - překoná ho ještě někdo v tabulce střelců? Tentokrát se proti Radotínu trefil 3x a díky němu Uhelné Sklady vyhrály.

Útok:

Jan Chochola - Zlíchov hrál dlouho proti deseti a v závěru udeřil. Byl to právě Jan Chochola, který byl na zadní tyči dostatečně důrazný a nakopnul Zlíchov k obratu a prvním třem bodům.

Tomáš Panýrek - Kbely hráli proti Cholupicím dlouho v oslabení a vypadalo to, že si Cholupice vyslouží remízu s prvním týmem soutěže. Dvě minuty před koncem se poprvé na jaře prosadil a zařídil tak náskok 11 bodů na druhé Raptors.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 08.04.2024 09:30 do 10.04.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.