B. Chum 89.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:15

21.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libuš potřetí za sebou uhrála remízu 1:1, tentokrát s Modřany


Branky


8

Modřany v minulém kole netačily na tým 1999 Praha a napravit reputaci si tak chtěli na hřišti Libuše, kde je však nečekalo nic snadného.

Libuš na jaře předvádí pěkné výkony kromě prohry s vedoucím celkem soutěže Spartakem Kbely bodovala v každém utkání! Nejinak tomu bylo i v dnešním utkání, kdy bod pro domácí zařídil minutu před koncem Bruno Chum.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Modřan k brance nevedla

Do utkání vstoupili lépe hosté z Modřan, kteří Libuš zatlačili na její polovinu a ta se více méně jen bránila. Hosté si první příležitost vytvořili po několika málo minutách, kdy se do úniku dostal David Baran, ale ke smůle Modřan trefil pouze tyč Tůmovi branky.

Dále se hosté dostávali do tlaku zejména po rohových kopech, kdy ve vápně Libuše došlo k několika závarům. Ty však většinou domácí obrana zablokovala a nebo se hosté ani k zakončení nedostali.

Hosté mohli jít do vedení na konci prvního poločasu, ale Tůma si dobře postavil tyče své branky a zblokovaný centr Luboše Martináka skončil na břevně domácí branky.

V prvním poločase tak diváci gól neviděli.

Domácí v závěru srovnali

To co se Martinákovi nepovedlo na konci prvního poločasu se mu povedlo hned na začátku toho druhého.

Ve 47. minutě si po autu z pravé strany zpracoval míč na prsa a tvrdou střelou na přední tyč nedal Tůmovi šanci.

Po tomto obdrženém gólu se Libuš probrala a začala hru vyrovnávat. Začala presovat domácí obránce, ale k žádnému většímu a soustavému tlaku se nedostala.

Šance na vyrovnání přišla po střele z poza vápna, kterou však Ondřej Voska v brance hostí vyrazil. 

Hosté se do šancí dostávali ve druhém poločase zejména z protiútoků. Do zajímavých pozic se dostali Pánek nebo Šídlo, ale zakončení obou jmenovaných šly vedle.

Když už si hosté mysleli, že si z Libuše odvezou tři body došlo na levé straně hřiště k autovému vhazování. Po tomto autu se míč odrazil k Bruno Chumovi, který se trefil přesně na zadní tyč a svou třetí brankou ročníku rozhodl o tom, že utkání mezi těmito dvěma týmy skončilo remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


SK Libuš
Miloslav Stuchlík - trenér: Oba týmy vstoupily do zápasu velmi opatrně. Postupem času však hosté začali mít více ze hry a vytvořili si i mírný tlak. Nejvíce nebezpečí pro naši branku hrozilo po standardních situacích, které hosté zahrávali velmi dobře. Naštěstí naše obrana fungovala opět výborně i za pomoci dnes chytajícího Tůmy a když už se hosté dostali do šance, tak v koncovce byly nepřesní. Naše hra byla tentokrát dost mizerná, nedařila se nám vůbec rozehrávka, kombinace a navíc náš pohyb bez míče byl hodně tragický. Přesto jsme několikrát ohrozili hostující branku a dokonce po našem rohovém kopu zahodil Čížek 100% šanci poslat nás do vedení. Jinak však hosté dál byly lepším týmem. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit s jiným stylem hry než, který jsme produkovali v poločase prvním, což se nám vůbec nepovedlo a ve druhé minutě šli hosté po pěkné střele do vedení. Dalších dvacet minut naše hra postrádala přesnost a hlavně u některých hráčů větší chuť a zápal s výsledkem něco udělat. Po střídání jsme malinko přeskupili řady a pomalu se hra přemístila na hostující polovinu. S krásným volejem Beneše si náramně poradil hostující brankář, ale čas běžel v náš neprospěch. Poslední risk byl s vysunutím Šupiny na hrot, což se nakonec vyplatilo. Dvě minuty před koncem vyhrál hlavičkový souboj ve vápně pro Chuma, který umístněnou střelou k tyči vyrovnal. Hosté ještě dostali hezký dárek v podobě dvou trestných kopů, které naštěstí pro nás trefovali hráče ve zdi. V poslední minutě nastavení jsme šli po sražení míče hostujícím hráčem sami na branku, ale akci zastavil zvednutý praporek AR2 pro offsidové postavení a tak se pískal konec. Pro nás je dnes bodík určitě hodně dobrý. I když nás zužují zranění našich klíčových hráčů, musíme dál makat v bojích za záchranou.




Sestavy


SK Libuš
P. Tůma [-] - T. Čížek [-] , O. Houdek [-] , V. Dorazil [-] , M. Šupina [-] , D. Růžička [-] , O. Nekola [-] (63. M. Stuchlík [-] ) , P. Šenk [-] , O. Beneš [-] , P. Kocourek [-] (80. K. Davizi [-] ) , Š. Calta [-] (63. B. Chum [-] )

SK Modřany
O. Voska [-] - J. Marek [-] , P. Šatný [-] (62. M. Horňáček [-] ) , M. Šídlo [-] , L. Martinák [-] (87. O. Toman [-] ) , J. Pánek [-] (82. S. Rosendorf [-] ) , D. Baran [-] , J. Flídr [-] , D. Král [-] , M. Vošta [-] , P. Mlejnek [-]

ŽK: 22. O. Nekola , 62. O. Houdek , 87. D. Růžička - 10. P. Mlejnek , 73. D. Král , 78. J. Pánek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MORÁVEK Jiří - TIKAL Jan, PŠANSKÝ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Libuš urvala bod na Raptors a Modřany doma překvapivě padly s 1999, nečitelné utkání, tipnu remízu, ale může být všechno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza