HISENSE SESTAVA KOLA - 13.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024

Datum kola: 28.10.2023

0

Závěr už se blíží a jedna z posledních sestav kola v tomto roce je zde. Výběr byl tentokrát hodně složitý, jelikož nominací bylo poskrovnu a tak jsme museli improvizovat i s ohledem na zápasové statistiky.

BRANKÁŘ:

Matyáš Šampalík (Chotíkov) - Neměl toliko práce, přidal stabilně jistý výkon a kvalitní hru nohama. Dobře si postavil bránu a přidal nulu na své konto.

 

OBRANA:

Robin Dvořák (Vejprnice) - Jeho rychlé výpady a podpora útoku zlobila radnické po celý zápas. Vybojoval i penaltu, která sice nakonec nebyla využita.

Andrei Antonovics (Nýrsko) - Vzadu se o něm Nýrsko mohlo opřít a před koncem zápasu dovršil obrat gólem na 1:2!

Jakub Vlk (Chotíkov) - Kuba je prý na prachy a týmová kasa příspěvek za nominaci ještě snese. Ale jinak jde nula i za ním, vzadu byl jistotou.

 

ZÁLOHA:

Ondřej Kotrnoch (Lhota) - Ondra se ko konci podzimu rozstřílel a v Kaznějově za ním jdou všechny tři body za dvě branky.

Serhii Basha (Černice) - Trenér stále neviděl ideální výkon svého celku, ale Serhii se alespoň postaral o jedinou branku zápasu, která znamenala 3 body.

Jan Esterka (Radnice) - Nastoupil na posledních deset minut a zaznamenal 1+1 za proměněnou penaltu a povedený centr na vyrovnávací gól.

Jakub Krystl (Holýšov) - Petřínu vstřelil dvě branky, které nakonec smolně znamenaly pouze bod, když soupeř třígólové manko dotáhl.

 

ÚTOK:

Dominik Tříska (Petřín) - Stejně jako Krystl, i on ve vzájemném utkání vstřelil dvě branky. Jenže právě Dominik byl šťastnější právě s ohledem na průběh zápasu.

Jan Nový (Nepomuk) - Zaznamenal nejrychlejší gól 13. kola a zejména v první půli s ním měla obrana Zruče dost práce.

Daniel Koranda (Rapid) - I když naskočil jen na 30 minut, dokázal povedenou brankou zařídit vítězství svého celku na půdě exdivizní Horní Břízy.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2023 09:40 do 01.11.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.