HISENSE SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 28.10.2023

0

Ve 13. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Ondřej Kučaba (Senomaty) - Beranům se zápas v Pustovětech nepodařil a těsně prohráli. Několik skvělých zákroků ukázal senomatský brankář, díky kterému nebyla prohra ještě vyšší. Do poslední minuty držel svůj tým ve hře o body, spoluhráči mu ale vůbec nepomohli. I tak ale jeho výkon nelze přehlédnout.

 

Petr Hovorka (Pustověty) - V defenzivní činnosti si v duelu se Senomaty počínal bezchybně, protivníci přes něj jen ztěží hledali cestu. Obrana Sokola fungovala bezchybně a i když soupeři dovolila jeden gól v závěru, právě zadní řada byla základem k úspěchu v podobě tří bodů.

 

Tomáš Heger (Městečko) - Zodpovědný výkon na postu stopera ozdobil tento řízný bek i chutí hrát vpřed, své spoluhráče zásoboval přesnými přihrávkami a cesta přes něj nevedla. Poradil si s nebezpečnými hráči Tatranu a i díky jeho výkonu v zadní řadě bere Městečko cenné vítězství ve šlágru kola.

 

Milan Šefara (Kněževes) - Po boku Jana Vrábíka předvádí dlouhodobě stabilní výkony a řadí se mezi stopery, na které rozhodně nechcete hrát. Rychlost nepatří mezi jeho přednosti, proto protivníkům nedovolí se rozběhnout včasným dostoupením, úspěšný je též v osobních soubojích. Nyní dopomohl svému týmu k čistému kontu s Lužnou.

 

Jiří Jůna (Městečko) - Ve šlágru kola se sice neprosadil, byl ale velmi aktivní, nebezpečný a zařídil pokutový kop pro svůj tým. V kádru Ohnivce je základní osa jasná, tento hráč ale vykročil ze stínu a ukázal, že i on může hrát v zápasech klíčovou roli. A zrovna proti Tatranu se mu přesně tohle podařilo a v top jedenáctce nesmí chybět.

 

Pavel Hruška (Roztoky) - Kapitán TJR zavelel k vítězství krásnou ranou hned na začátku zápasu. Střed hřiště byl jeho a po boku Jakuba Nejedlého tvoří jednu z nejkvalitnějších středových dvojic v soutěži. Stabilně dobré výkony roztockého kapitána vnímáme a proto i on má v sestavě kola své místo.

 

Denis Vopat (Lubná) - Baník odehrál skvělý zápas proti Janovu, ve kterém se tento sváteční střelec ukázal jedním gólem, ale především výborným výkonem ve středu hřiště. Úspěšný byl v soubojích a své spoluhráče zásoboval přesnými přihrávkami, nepřesný byl jen sporadicky.

 

Jiří Urban (Městečko) - Neúnavný a v soubojích nepříjemný, přesně to ukázal s Tatranem. Spolu se svými spoluhráči zcela zastínil hráče jako Martin Kokšál nebo Miroslav Hájek a v záložní řadě kraloval. Bylo ho plné hřiště a tučným písmem se podepsal pod vítězství ve šlágru kola.

 

Lukáš Fiška (Kněževes) - Vítězství Kněževsi proti Lužné řídil čtyřmi góly a na hřišti byl k nepřehlédnutí. Skvělý výkon a produktivitu svého svěřence neopomněl zmínit kouč Rostislav Hertl. Ve středu hřiště byl k nezastavení a hlasitě si řekl o nominace do sestavy kola.

 

Petr Jindra (Mšecké Žehrovice) - Velmi důležitý hráč proti zavidovské rezervě. Dva góly sám dal a zbylé dva připravil. Na každé brance svého týmu měl podíl a na třech bodech má obrovskou zásluhu.

 

Lukáš Hekl (Pavlíkov) - Ne vždy nastoupí v základní sestavě, nyní se své šance chopil nejlépe, jak jen mohl a dvěma góly řídil vítězství Pavlíkova proti hředelské rezervě. Neúnavný a dravý útočník byl při chuti, což obrana soupeře pocítila.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.10.2023 20:19 do 01.11.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.