SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

I dnes máme pro Vás sestavu 2. kola OP Rokycany. Velké dilema jsme tentokrát měli na pozici brankáře, Aleš Tráva, který byl horkým kandidátem se mezi nejlepší hráče nevešel. Místo v brance si ve druhém kole vybojoval gólman Přívětic Petr Spěváček, který v utkání také předvedl výborný výkon, navíc dokázal chytit pět pokutových kopů, z toho jeden v normální hrací době. Teď je tedy opět na Vás koho zvolíte nejleším hráčem druhého kola.

Jak už bylo zmíněno do branky se postaví Petr Spěváček z Přívětic, který v zápase se Skomelnem čelil hned šesti pokutovým kopům a pět jich dokázal zlikvidovat. Z toho dvě penalty byly proti Přívěticím zahrávany v normální hrací době.

 

Obraně šéfuje Martin Dongers, který byl nucen do utkání v Holoubkově naskočit už po dvaceti minutách jako náhradník za zraněného spoluhráče a nutno podtoknout, že si vedl opravdu dobře. Dalším obráncem je předstoper Miroslav Kozler z Kakejcova, který i přes vysokou prohru byl na hřišti nejlepším hráčem svého týmu a ještě několika brankám zabránil. Posledním obráncem je Josef Egrmajer z Břas.

 

V záložní řadě máme Pavla Komance z týmu TJ Čechie Příkosice, který byl tahounem svého týmu v zápase se Strašicemi. Dále pak střelce vítězné branky Holoubkova Tomáše Aubrechta. Radnického Tomáše Richtera, který jako ofenzivní záložník rozhodl o vítězství nad rezervou Volduch a posledním záložníkem je nejlepší hráč Volduch, Radek Hoblík.

 

V útoku je to pak dvougólový Michal Šípek ze Strašíc. Dvě branky vstřelil také cheznovický Patrik Hozák a posledním hráčem v sestavě kola je Pavel Procházka z Rakové, který vstřelil hattrick.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.