SESTAVA KOLA - 2.kolo Středočeský | Příbram | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 29.08.2015

0

V sestavě druhého kola příbramské IV.třídy sk. B dominují hlavně hráči Hřiměždic a Nové Vsi pod Pleší. Hřiměždice zvítěžily v Kňovicích a velkou zásluhu na tom měl Patrik Junek, který po krásném sólu připravil první branku svému spoluhráči. Nejvíce gólů nastřílel Ladislav Soukup z Nové Vsi pod Pleší C, kterému se podařilo vstřelit hattrick. Za zmínku stojí také výkon brankáře Martina Jiráně z Nové Vsi B, který výrazně přispěl k výhře nad silným týmem Sedlčany C.

Do branky si tedy nominaci za výkon proti silnému sedlčanskému týmu vysloužil nouzový brankář Martin Jiráň, který několikrát podržel své spoluhráče.

Do obrany jsou nominováni dva hráči Hřiměždic a to Jakub Hubner a Tomáš Křesina, kteří pohlídali kňovické střelce a povolili jim jen jeden jediný gól. V obraně je doplní Martin Mach, jehož tým udržel čisté konto a on sám navíc přidal branku.

Ve čtyřčlenné záložní řadě najdeme Šimona Hendricha z Prostřední Lhoty, který se trefil do dublovické sítě dvakrát. O jednu branku víc se podařilo vstřelit Ladislavu Soukupovi z Nové Vsi C proti Krásné Hoře B. O jedinou branku jinak trápících se Kňovic se postaral Vladimír Vršecký, jež byl jediným hráčem Kňovic, který se dokázal dostat do několika šancí. Výpady po pravé straně větral obranu Kňovic Patrik Junek, branku sice nevstřelil, ale svým pohybem byl velmi platným hráčem a na jednu branku přihrál po krásném sólu přes téměř celé hřiště svému spoluhráči Žákovi.

Útočník Pavel Hanák, letní posila Vysokého Chlumce je zatím asi jediným světlým bodem v chlumeckém týmu, kterém u se moc nedaří. Proti Kosově Hoře B zařídil vyrovnávací gól na 2:2. Lukáš Černý z Nové Vsi B měl zase zásluhu na výhře nad těžkým soupeřem ze Sedlčan, když jednu branku vstřelil a měl i další šance ke skórování. Posledním útočníkem je David Sůva z Kosovy Hory B, který se trefil dvakrát do sítě Vysokého Chlumce.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.08.2015 12:00 do 02.09.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.