HISENSE SESTAVA ROKU - Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Zde je jedenáctka hráčů, kteří v Okresním přeboru Pardubice zářili celou sezónu 2022/23. Díky svým dlouhodobě výborným výkonům byli nominováni do Sestavy roku! Pro jednotlivé hráče budou ve hře zajímavé ceny. Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Adam Číža (SK Pardubičky "B") - Vybrat nejlepšího brankáře celé sezóny je věc krajně nelehká. Gólmani se často střídají, navíc sebelepší střážce svatyně je bezbranný, když před ním nefunguje spolehlivá obranná řada. Adam pendluje mezi áčkem a rezervním týmem Pardubiček, obrannou čtveřici si dokáže srovnat a v celé řadě zápasů svůj tým podržel výbornými zákroky.

Daniel Dlask (FK Přelouč "B") - Přeloučská rezerva soutěž vyhrála a postoupila do 1.B třídy. Její výkladní skříní byla především spolehlivá defenzíva, když ze všech týmu obdržela nejméně branek. Vybrat toho nejlepšího z obranné čtveřice Přelouče nebylo nic jednoduchého, nakonec padla volba na hráče, který strážil vlastní území v nejvíce zápasech.

Matěj Práchenský (Titanic Srch) - Spolu s parťákem Truplem vytvořili velmi účinné a jistotou oplývající stoperské duo, na kterém ztroskotalo značné množství útočných výpadů jejich soupeřů. Matěj se navíc stal Hráčem 20.kola. Typově patří mezi hbité, rychlostně vybavené obránce.

Tomáš Holek (SK Starý Mateřov) - Obranné řady Mateřova v sobě ukrývaly po celou sezónu velmi pohyblivého, respekt budícího a jistého obránce, který si dokázal srovnat své defenzivní spoluhráče a navíc velmi efektivně podporoval útočnou aktivitu na druhé straně hřiště. Jeho výraznou předností byly standardní situace.

Adam Kovařík (SK Holice "B") - Rychlostně výborně vybaveného krajního záložníka holické rezervy nešlo přehlédnout v žádném zápase, a to nejen díky jeho vysoké postavě. Svými výpady po lajně a brejkovými úniky naháněl hrůzu mnoha soupeřovým obráncům a brankářům, k tomu přidal i 17 vstřelených branek.

Jakub Jirásek (SK Býšť) - Tvořivý, kreativní playmaker býšťské sestavy rozdával po celou sezónu přesné přihrávky, rozehrával útočné akce a střílel důležité góly. 

Jakub Kříž (SK Mikulovice) - V sestavě svých Mikulovic se pohybuje na rozhrání zálohy a útoku. Posílá akce do finální fáze před soupeřovým vápnem a zejména má cit na to, kde se ukázat v pravý čas. Jeho 22 branek je toho jasným důkazem.

Filip Gočaltovský (Sokol Rohoznice) - Když tento hráč přebral balón a vydal se k soupeřově vápnu, rozblikaly se rázem všechny červené kontrolky nepřátel. I tak to bylo mnohdy málo platné, protože jeho střely ze střední vzdálenosti byly možná nejlepší a nejpřesnější v celé soutěži.

Jiří Homba (Sokol Újezd) - Dát 30 gólů za sezónu, to už o něčem musí vypovídat. Rychlé nohy, tah na bránu a instinkt zabijáka - to jsou hlavní přednosti krále střelců Okresního přeboru Pardubice.

Radek Bukač (Spartak Sezemice) - Do poslední chvíle bojuje o korunku nejlepšího střelce, závěr sezóny měl famózní. Samozřejmě jeho 27 gólů by nevzniklo bez podpory a přesných centrů spoluhráčů Kašpara, Knauteho nebo Karla. Jeho doménou je hra hlavou, asi nejlepší v soutěži.

Daniel Biath (SK Křičeň) - Daniel je rychlostně vybavený útočník, který vstřelil 19 branek. Svou hrou a pozorností obránců vytvářel i prostor pro další ofenzivní hráče svého týmu. Třešničkou na dortu byly jeho dva góly ve finále poháru předsedy OFS Pardubice.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.