HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 11.06.2023

0

Závěrečné kolo letošního Okresního přeboru je u konce, a tak vám opět přinášíme nejlepší jedenáctku. Kdo si získá vaše sympatie a hlas?

Brankář

Filip Wiezner (SK Únanov) - Teprve 15letý Filip Wiezner odchytal proti Hrádku velmi dobrý zápas a ukázal, jaký talent v něm dříme. 

 

Obrana

Jaroslav Švábek (Hrádek) - Jaroslav Švábek chytil v utkání proti Únanovu střelecké tempo a připsal si hned hattrick. Zároveň nezanedbával ani defenzivní činnost. 

 

Michal Peterka (TJ Horní Kounice) - Horní Kounice jako jediný tým v 26. kole udržely čisté konto, a to také díky skvělé obraně Michala Peterky.

 

Radek Vybíral (TJ Sokol Blížkovice) - Blížkovicím se tuto sezonu povedlo seskládat opravdu kvalitní tým. Základem úspěchu je vždy dobrá obrana a i o tu se letošní vítěz Okresního přeboru může opřít. Mezi výborné defenzivní hráče bezesporu patří také Radek Vybíral. 

 

Záloha

Pavel Štancl (TJ Suchohrdly) - Zkušený Pavel Štancl nedá šanci ani mnohem mladším protihráčům a v zápase proti Hostimi dokázal, že věk je jenom číslo.

 

Petr Felcan (TJ Suchohrdly) - Petr Felcan zvládá hru na všech pozicích i jako brankář. V duelu proti Hostimi však nastoupil jako hráč v poli a povedlo se mu střelit svůj první gól v sezoně.  

 

Denis Kuřitka (TJ Prosiměřice) - Jeho tým utrpěl od celku Práče drtivou porážku 8:1, nejlepší střelec sezony se ale prosadil i v tomto zápase a nedopřál soupeři čisté konto.

 

Roman Kosec (FK Práče) - Roman Kosec podává stabilně dobré výkony a nezklamal ani v posledním kole. Martin Čejka musel ze své sítě Romanovu střelu lovit hned třikrát. 

 

Útok

Pavel Kapitán (Hostim) - Přestože tým Hostimi sestupuje do nižší soutěže, Pavel Kapitán nevypustil ani poslední zápas proti celku ze Suchohrdel a dvěma góly zajistil remízu. 

 

Ondřej Zimek (FK Práče) - V posledním zápase sezony si Práče opravdu zastřílely. Týmu z Prosiměřic nasázely osm gólů, z nichž tři si připsal útočník Ondřej Zimek.

 

Marek Hél (Šanov) - Snažil se ze všech sil, třikrát překonal brankáře týmu FK Aditeg Vrbovec-Dyjákovičky, ale ani to nestačilo. Přesto si místo v sestavě kola určitě zaslouží.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2023 11:31 do 14.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.