HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 04.06.2023

0

Kdo byl nejvíce vidět v předposledním kole znojemského Okresního přeboru? Hlasujte pro svého favorita v jedenáctce nejlepších hráčů.

Brankář

Roman Šálek (TJ Hostim) - Sice jeho tým obdržel v zápase proti Prosiměřicím pět branek, ale Roman Šálek bojoval navzdory zranění, které obdržel během utkání. Nominaci si zaslouží minimálně za plné nasazení. 

 

Obrana

Jakub Zimmermann (FC Moravský Krumlov) - Kapitán FC Moravského Krumlova skvělou obranou pomohl svému týmu k těsnému vítězství 1:2.

Pavel Novák (TJ Prosiměřice) - Jeho tým dokázal v posledním zápase ubránit čisté konto, na čemž se velkou měrou podílel i Pavel Novák. Ke spolehlivé obraně si navíc připsal jeden gól.

Pavel Zimmermann (SK Únanov) - Hned dvakrát dostal Pavel Zimmermann míč za záda brankáře ve vyrovnaném a nakonec i pro Únanov úspěšném duelu proti týmu z Práčí. 

 

Záloha

Lukáš Jakub (TJ Suchohrdly) - V závěrečných minutách zdramatizoval boj o tři body s Blížkovicemi. Nejprve se prosadil střelou z hranice velkého vápna a poté úspěšně tečoval střelu spoluhráče.

Filip Treger (TJ Sokol Šanov) - I v tomto kole se našel střelec, který se může pochlubit hattrickem. Filip Treger s třemi brankami měl velký podíl na vysoké výhře 7:3 proti Hostěradicím.

Roman Syrový (Sokol Dobšice) - O tom, že Dobšicím funguje záloha na jedničku, svědčí i výhra 4:0 nad Hrádkem. Roman Syrový plnil skvěle obranné, ale i útočné úkoly - přispěl jednou brankou.

Jan Stix (TJ Horní Kounice) - Ne každý zápas se povede na jedničku. Tým Horních Kounic v domácím prostředí podlehl celku Moravského Krumlova, ale radost udělal fanouškům alespoň gól Jana Stixe.

 

Útok

Denis Kuřitka (TJ Prosiměřice) - Nejlepší střelec si i v tomto kole připsal dvě trefy a pomohl svému týmu k vysoké výhře 5:0. 

Michal Vlk (FK Práče) - V těsném utkání proti domácímu Únanovu se dokázal jako první prosadit. Přestože jeho tým nakonec prohrál, bojoval Michal Vlk až do konce a rozhodně nedal soupeři nic zadarmo.

Jakub Velčický (TJ Sokol Blížkovice) - Druhý střelec tabulky opět trestal sebemenší nepozornost. Míč uklidil do brány dvakrát a výrazně se podepsal na těsném vítězství svého týmu.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2023 11:45 do 07.06.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.