HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 28.05.2023

0

Někdo dal hattrick, někdo chytal jednu šanci za druhou a někdo za svůj tým bojoval i slovy. Podívejte se, kdo se dostal do nejlepší jedenáctky 24. kola Okresního přeboru Znojmo. 

Brankář

Vojtěch Pikart (SK Únanov) - Ve vyrovnaném duelu s Hostimí vychytal několik gólových šancí a svůj famózní výkon vyšperkoval chycenou penaltou.

 

Obrana

Michal Adamov (TJ Suchohrdly) - Podílel se na obou gólech svého týmu, jeden vstřelil a na druhý přihrál, a výrazně se podepsal na uhrané remíze. 

Šimon Jordánek (SK Únanov) - Ač dorostenec, vybojoval si místo v základní sestavě “ačkového” týmu a strhává na sebe čím dál více pozornosti. 

Michael Glazer (TJ Suchohrdly) - Pravý kapitán, který se umí postavit za svůj tým. Když cítí nespravedlnost, neváhá se přít s rozhodčím, i když riskuje “zisk” žluté karty, podobně jako v souboji s Prosiměřicemi. 

 

Záloha

Michal Buchta (TJ Prosiměřice) - Jeden ze dvou úspěšných prosiměřických střelců tohoto kola. Svou hlavičkou po rohovém kopu pomohl svému týmu k zisku jednoho bodu. 

Jan Kocian (TJ Prosiměřice) - V posledních minutách dokázal skórovat a vybojoval pro svůj tým v zápase proti Suchohrdlům remízu. 

Jan Holík (TJ Sokol Blížkovice) - V duelu proti týmu Vrbovec-Dyjákovičky dostal míč dvakrát za záda soupeřova brankáře a výrazně pomohl k vysoké výhře 6:1.

Tomáš Procházka (TJ Družstevník Hostěradice) - I když jeho tým v duelu s Jaroslavicemi padl, připsal si gól a svým aktivním přístupem dlouho pomáhal držet naději na výhru.

 

Útok

Jakub Velčický (TJ Sokol Blížkovice) - Druhý střelec tabulky se i v tomto kole dokázal dvakrát prosadit a upevnil svou pozici mezi nejlepšími. 

Antonín Kozárek (SK Sokol Jaroslavice) - Dvěma úspěšnými střelami v posledních deseti minutách pomohl zvrátit utkání proti Hostěradicím. 

Jan Jackovič (FC Moravský Krumlov)  - V utkání proti Šanovu si připsal hattrick a i díky němu získal celek Moravského Krumlova tři body. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2023 10:43 do 31.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.