HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Jihomoravský | Znojmo | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 21.05.2023

0

Kdo se dostal do sestavy 23. kola ve znojemském Okresním přeboru? Dejte svůj hlas hráči, který podle vás předvedl nejlepší výkon.

Brankář

Štěpán Dancinger (TJ Sokol Blížkovice) - Má velký podíl na výhře Blížkovic. Prosiměřice měly několik velkých šancí, ale co nezlikvidovala obrana, tomu zabránil Štěpán Dancinger.

 

Obrana

Tomáš Sivera (SK Únanov) - Tým Únanova čelil po celý zápas velkému tlaku soupeře. Na tom, že obdrželi jediný gól má velký podíl obrana v čele s Tomášem Siverou.

Ondřej Havelka (TJ Horní Kounice) - Jeho tým nepředvedl proti celku Práče zrovna perfektní výkon. Ondřej Havelka se však přesto snažil dát do zápasu všechno.

Zdeněk Pospíšil (TJ Suchohrdly) - Dokázal na poslední chvíli odkopnout míč z brankové čáry a zabránil soupeři dostat se do vedení. 

Vladimír Jonáš (Sokol Dobšice) - Zařídil výhru Dobšic rozdílovou brankou v poslední čtvrtině utkání. 

 

Záloha

Jan Kocian (Prosiměřice) - Jediný úspěšný střelec celku Prosiměřic. Dokázal uniknout soupeři a vytvořit si samostatné příležitosti. 

Filip Kropáček (FK Aditeg Vrbovec-Dyjákovičky) - Čtyři góly během jednoho utkání, co více dodat. Filip Kropáček zkrátka ukázal svoji skvělou formu.

Jan Bobor (Hrádek) - Přestože jeho tým prohrál, Jan Bobor se jako jediný z Hrádku dokázal prosadit a naplno bojoval o zvrácení výsledku. 

 

Útok

Roman Kosec (Práče) - Během zápasu s týmem Horních Kounic dokázal, že sport by měl být hlavně o fair play. Odvolal nařízenou penaltu, protože věděl, že by ji jeho tým dostal neprávem. 

Filip Treger (Šanov) - Dvě branky, dvougólový rozdíl, který rozhodl o výhře. Filip Treger se dokáže v kritických chvílích prosadit. 

Patrik Bartoš (Jaroslavice) - Jako jediný z celku Jaroslavic dostal míč za záda soupeřova brankáře a to hned dvakrát, čímž rozhodl o vítězství Jaroslavic.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.05.2023 10:00 do 24.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.