HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 14.05.2023

0

Je za námi 22. kolo okresní soutěže Šumperk. V jedenáctce kola hlasujte pro ty nejlepší hráče. Hlasovat můžete do středy do 12:00. 

V pátek nám odstartovalo 22. kolo okresního přeboru Šumperk muži. Šumperk "B" doma přívital druhou Leštinu, v utkání rezervě Šumperku pomohli hráči z A týmu a domácí zvítěžili drtivě 9:0. Úsov zvítězil 3:2 na hřišti Rapotína "B". Béčko Zábřehu doma porazilo 5:1 Dubicko. Loštice "B" doma porazily Jestřebí 5:3. Nový Malín si zastřílel proti Palonínu a zvítězil 7:1. Baník Staré Město podlehl po penaltovém rozstřelu Petrovu 3:4. A rozjetý Bratrušov doma přivítal lídra tabulky, v utkání se dostal do vedení, ale nakonec se Juventusu povedl obrat a zvítězil 1:2. 

 

Brankář - Jan Diviš, tým SK Sulko Zábřeh "B". Musel v bráně zastoupit jedničku týmu Martina Jílka. A vedl si dobře, když obržel pouze jednu branku a jeho tým dokázal vyhrát.

 

 

Obránce - Jan Kobza, tým SK Lošitce "B". Díky jeho aktivitě docházelo neustále k přečíslování hostující obrany. Svůj výborná výkon korunoval gólovou asistencí.   

Obránce - Daniel Šrot, tým Juventus Mohelnice. Rozhodujícím gólem zařídil tři body pro Jvuentus v utkání proti Bratrušovu. 

Obránce - David Kutal, tým SK Sulko Zábřeh "B". Dobrým výkonem pomohl k vítězství proti Dubicku. 

 

 

 

Záložník - Patrik Přikryl, tým FK Šumperk "B". Dvěma brankami přispěl k demolici Leštiny. 

Záložník - Ondřej Hlaváč, tým FK Úsov. Dobrým výkonem a gólem přispěl k výhře proti Rapotínu "B".

Záložník - Matěj Zelinka, tým FK Šumperk "B". Hattrickem přispěl k vysoké výhře proti druhému týmu tabulky. 

Záložník - Lukáš Pospíšil, tým TJ Sokol Nový Malín. V posledních zápasech se dostal do výborné formy. Dvěma brankami se podílel na výhře proti Palonínu.  

 

 

Útočník - Jan Minarik, tým SK Petrov-Sobotín. Vstřelil dva góly a předvedl dobrý výkon, jeho tým se radoval po penaltovém rozstřelu.

Útočník - Marek Elšík, tým FK Šumperk "B". Další ze střelců rezervy Šumperku, v utkání vstřelil dvě branky a díky výborné první půli bylo o zápase rozhodnuto.

Útočník - Ondřej Dus, tým TJ Sokol Nový Malín. Nasázel hattrick v utkání proti Palonínu. Nový Malín tak zapisuje další výhru. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.05.2023 10:00 do 17.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.