HISENSE hráč 22. kola Jan Kobza - Vždy se všichni snažíme přijít včas, protože máme v týmu nastavené pokuty a snažíme se jich vyvarovat

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče 22. kola a kdo se stal vítězem? Tím se stal univerzál týmu SK Loštice "B", Jan Kobza. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji k výhře v anketě hráč kola. Trenér Martin Krejčí tě za tvůj výkon v zápase, nominoval do sestavy kola, ve které si podle hlasů diváků zvítězil. Co na to říkáš?
Je to fajn pocit, obzvlášť po tom co jsem zápas tvrdě odmakal. Tímto bych chtěl poděkovat všem co pro mě hlasovali.
Jak hodnotíš váš výkon v utkání proti Jestřebí, ve kterém jste dokázali zvítězit 5:3?
Výkon hodnotím pozitivně, zápas jsme měli pod kontrolou, ale do příštích zápasů se musíme vyvarovat podobných situací jako to bylo na začátku druhého poločasu kdy Jestřebí srovnalo na 2:2.
Utkání si odehrál na pozici pravého krajního obránce. Na jakých dalších postech si během kariéry nastupoval a kde tě to baví nejvíc?
Pro trenéra jsem univerzální hráč, protože mě může postavit na jakýkoliv post kromě brankáře. Nejvíce mě to ale baví na kraji zálohy kde mám čas a prostor.
Aktuálně se nacházíte na devátém místě tabulky. Stále ještě máte zápas k dobru s Rapotínem. Okolo vás je to v tabulce hodně nahuštěné, každý bod může znamenat posun nebo pád v tabulce. Jaké jsou vaše cíle do konce soutěže?
Ať už hrajeme s prvním, nebo posledním týmem tabulky, vždy si jdeme pro tři body. Ani na remízu nehrajeme.
V dalším kole se představíte na hřišti Petrov-Sobotín, který je na jaře ve výborné formě, porazil Juventus i Bratrušov, padl pouze s rezervou Šumperku. Jaký průběh utkání očekáváš a s čím půjdete do zápasu?
Očekávám, že výsledek bude těsný a rozhodovat budou maličkosti. Do zápasu půjdeme naplno, nevynecháme žádný souboj a vítězství urveme na svou stranu.
Proti jakému týmu v lize nastupuješ rád a naopak proti jakému týmu se na zápas netěšíš?
Rád nastupuji proti kterémkoliv týmu u nás doma, protože na našem krásném hřišti v Lošticích je radost hrát. Naopak se mi špatně hraje na hřišti v Jestřebí. Ačkoliv jsme je u nás porazili tak u nich máme vždy velké problémy.
Kdo ve vašem týmu chodí mezi prvníma na zápasy či tréninky a kdo naopak chodí vždy pozdě?
Mezi prvníma na tréninky chodí Rosťa Faltýnek, který je hráč “Áčka” a také z něj jako poslední odchází. Vždy se všichni snažíme přijít včas, protože máme v týmu nastavené pokuty a všichni se jich snaží vyvarovat.
Jaký je tvůj oblíbený klub a hráč?
Můj oblíbený klub je Chelsea, kterému fandím přes 11 let a snažím se dívat na každý jejich zápas když mám čas. Nejvíc jsem měl rád Edena Hazarda za dob kdy ještě za Chelsea hrál.
Dnes Manchester City drtivě porazil Real Madrid a do finále ligy mistrů půjde jako velký favorit. Myslíš, že konečně zvládne vyhrát tuto trofej nebo bude slavit Inter?
Doufám, že bude slavit Inter protože chci aby Chelsea byla poslední anglický tým, který dokázal vyhrát tuto soutěž.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Mimo fotbal hraju na bicí ve dvou kapelách, jezdím na metalové koncerty a festivaly. Nejvíce volného času ale trávím se svou přítelkyní.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.