HISENSE SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 07.05.2023

0

25. kolo středočeské 1.A třídy máme již za sebou. Kolo, které nám nabídlo další ztrátu Polabanu Nymburk, prohry všech týmů, které bojují o setrvání v soutěži, či další vítězství lídra z Poříčí nad Sázavou.

Ondřej Klíma (Dolnobousovský SK) - Udržet čisté konto se často tomuto celku tuhle sezónu nepodařilo a tentokrát na tom má zásluhu právě i Ondřej Klíma.

 

Jakub Baštýř (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Jakub Baštýř zažívá skvělé jaro a v utkání s Úvaly se jako jediný dokázal zapsat na střeleckou listinu.

 

Jan Grus (TJ Sokol Luštěnice) - Tým z Luštěnic dokázal znovu udržet čisté konto a Jan Grus na tom má svoji zásluhu.

 

Jan Borovička (SK Slovan Poděbrady) - Tento zkušený kapitán poděbradského Slovanu je nepříjemným pro každého soupeře a byl důležitou součástí výhry Slovanu nad Hlízovem.

 

Tomáš Říha (SK Votice) - Votice tento víkend zajížděli k utkání do Nymburka a právě Říha zajistil svoji brankou v posledních minutách veledůležité vítězství pro Votice.

 

Milan Matoušek (SK Votice) - Dalším z votické bandy je Milan Matoušek, jenž se postaral brankou o vyrovnání v prvním poločase a byl tedy důležitou součástí cenné výhry nad Polabanem.

 

Jakub Šejvl (FK Slavoj Stará Boleslav) - Sice se Slavoji další jarní výhru udolat nepodařilo, ale Jakub Šejvl má se svými dvěma brankami lví podíl alespoň na remíze.

 

Ladislav Hlaváček (TJ Sokol Luštěnice) - Další vítězství a další čisté konto. Luštěnice mají formu a Hlaváček se brankou podílel na výhře nad Býchory.

 

Jakub Šolc (Dolnobousovský SK) - Dalším hráčem z týmu, který se nachází v okrese Mladá Boleslav je Jakub Šolc, jenž brankou pomohl k důležité výhře svého celku.

 

David Svoboda (FK Pšovka Mělník) - Je jediným hráčem v této sestavě kola, který nezačínal v základní sestavě a svou brankou rozhodl utkání proti Unionu Čelákovice.

 

Jan Keszeg (Dolnobousovský SK) - Nejspíše hráč, který má nejvíce účastí v sestavě kola v této sezóně. Opět předvedl skvělý výkon.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2023 10:00 do 10.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.