Celá rodina jsme slávisti! Říká hráč kola Ladislav Hlaváček

25. kolo středočeské 1.A třídy je již za námi a nemohlo by se obejít bez rozhovoru s hráčem kola. Ladislav Hlaváček je zimní posilou týmu z Luštěnic a tohle je jeho první vítězství v anketě o hráče kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve bych Vám chtěl pogratulovat k této výhře. Jaký je to pocit?
Děkuji, jsem velmi rád. V sestavě kola jsem byl za posledních pár let několikrát, ale hráče kola jsem ještě nevyhrál, takže si toho cením.
V nejlepší trojici diváckého hlasování se nachází i Váš spoluhráč Jan Grus. Značí to individuální formu týmu?
Individuální bych přímo neřekl, hrajeme dobře jako tým, nikdo vyloženě nevyčnívá. Honzovi se daří a první gól zařídil právě on.
O víkendu vás proti týmu z Býchor favorizovala většina. Jak hodnotíte výkon týmu proti tomuto soupeři, jenž bojuje o setrvání v soutěži?
Podle postavení v tabulce jsme byli jednoznační favoriti, ale bývají to možná těžší zápasy, protože se očekává výhra. Utkání jsme chtěli rozhodnout v první půli, což se stalo. Jen je škoda že jsme nedali více gólů. Vedením 2:0 jsme se asi uspokojili.
Momentálně se Luštěnice nachází na 2. místě tabulky s poměrně příjemným náskokem před Dolním Bousovem. Jak hodnotíte průběh sezóny a jaké byly cíle, které jste si před sezónou stanovili?
Kluci dokonce říkali, že jsme překonali Luštěnické bodové maximum v 1.A třídě což je hezké slyšet. Druhé místo je krásné, bude to ale ještě těžké ho udržet. Já jsem přišel v zimě, o cílech se moc nemluvilo, ale s umístěním jsme spokojeni.
Momentálně jste hráčem Luštěnic, ale nás by zajímalo jakými kluby jste si za celou svoji fotbalovou cestu prošel a který Vám zůstal nejvíce u srdce?
Do dospělého fotbalu jsem nakoukl v Akumě, která mě i fotbalově vychovala. Hřiště mám 30 metrů od domu, takže tam mě to táhne nejvíc. Vyšší soutěže jsem hrál na Horkách a naposledy za Kosmonosy, kde jsme postupovali z A třídy až do divize. Po pár letech jsem chtěl změnu a věděl jsem, že v Luštěnicích je skvělá parta.
Jakému týmu fandíte v tuzemsku a jak vidíte souboj o titul ve Fortuna lize?
Celá rodina jsme Slávisti, takže věřím, že v sobotu zvládneme derby a půjdeme si pro titul!
Tento víkend vás čeká těžký zápas se Slovanem Poděbrady. Jak toto utkaní vidíte?
Bude to těžký zápas, ale doma jsme silní a daří se nám. Jestli chceme udržet druhé místo, musíme vyhrát.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.