HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 07.05.2023

0

Ve 23. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenění hráče kola. Konkurence je toto kolo velká, objevilo se mnoho hráčů, kteří předvedli skvělý výkon. Hlasovat můžete do středečního poledne.

V sestavě kola se jako první objevuje brankář Hředel Javor Bečirovič, který byl u remízy svého klubu proti Vranýmu. Především v prvním poločase si připsal mnoho důležitých zákroků. Pochytal všechny dalekonosné pokusy a problém neměl ani s mnoha střelami z menší vzdálenosti. Prvním obráncem kola se stal pilíř defenzivy Hostouně, tedy Maxmilián Balej. V závěru utkání sice dostal žlutou kartu, ale svými povedenými zákroky dovedl svůj tým k čistému kontu. Dalším hráčem v sestavě kola je Jaroslav Mušálek, který se za Lány prosadil v posledních třech zápasech pětkrát a velkým dílem tak napomohl svému celku k výhře nad Mšecí. Stoper Hředel Martin Somol se také dostal do naší sestavy kola po jeho výkonu proti Vranýmu. Devětatřicetiletá opora byla vždy na správném místě a dirigovala obranu Hředel. Posledním článkem naší sestavy kola, co se obrany týče, se stal obránce Lubné Marcel Toráč. Ten zažil po dlouhé době vítězný zápas a ke třem bodům přidal i kvalitní herní projev. Byl vidět dopředu i dozadu a jeho výkon byl více než dostačující.

 

Prvním záložníkem naší sestavy kola se oprávněně stal Matěj Krovoza z Braškova, jenž vsítil proti Roztokům dvě branky a nasměroval tak svůj celek k výhře. Dále zde máme Tomáše Kubíka z Vranýho, který týmu zařídil dvěma brankami remízu na domácím hřišti proti Hředlím. Jeho branky byly ohromně důležité a herní projev opět nezklamal. Lukáš Vegricht z Tuchoměřic je dalším článkem naší sestavy. O víkendu se prosadil dvakrát při další vysoké výhře svého klubu a jeho výkon byl opět ohromně kvalitní. A přesouváme se na útok. 

 

V útoku toto kolo zazářil Jan Maroušek z Libušína. Ten si v zápase proti Tatranu připsal gól a tři asistence, což mu zajistilo místo v naší vybrané jedenáctce. Především jeho centry na hlavičky byly ukázkové. Dalším forvardem v sestavě se stal  Ayao Joel Sogbo, který svými dvěma góly rozhodl zápas proti Zavidovu. Byl velmi aktivní a nebál se zakončovat, což se mu vyplatilo. Posledním členem naší sestavy kola je Lukáš Křenek, který svými dvěma góly překonal metu 100 branek v dospělích soutěžích a rozhodl tak zápas proti Tatranu. Kvalitní výkon - jako vždy.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož fotky si můžete prohlédnout také zde.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2023 10:00 do 10.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.