HISENSE SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 23.04.2023

0

23. kolo je minulostí a my vám jako každé pondělí přinášíme SESTAVU KOLA! Hlasujte pro nejlepšího HRÁČE KOLA, se kterým se poté tradičně můžete těšit na zajímavý rozhovor!

Filip Hrkal (MSK Klecany) - Nepřipsal si sice žádný výstavní zákrok, avšak po celé utkání s Milínem působil velice jistě, sbíral veškeré balóny a centry soupeře, a to vše zdobil přesnou rozehrávkou.

 

Tomáš Daníček (SK Kladno "B") - Celá obranná trojice Kladna, v čele s Tomášem Daníčkem, odehrála v Kralupech velice slušné utkání a soupeři toho až na zaváhání v závěru příliš nedovolila.

 

Matěj Rajnoch (TJ Jíloviště) - Uhlídal nebezpečného Slepičku, odhlavičkoval všechno, co měl a působil velice jistě i v rozehrávce. 

 

David Žáček (SK Chlumec) - Příliš práce v utkání s Jílovištěm neměl, i přesto byl ale chlumecký kapitán nepostradatelnou součástí sestavy. Podstoupil několik osobních soubojů a měl velice přesnou rozehrávku.

 

Václav Čadek (SK Rakovník) - Na pozici pravého obránce nechyboval, hodně toho odběhal a nepustil přes sebe téměř nikoho. Jako obvykle velice stabilní výkon.

 

Tomáš Šorna (TJ Jíloviště) - Rozdával balóny, snažil se uklidnit hru svého týmu a minimálně kazil.

 

Marek Pospíšil (FK Jinočany) - Hrál skvěle pozičně, odebíral míče soupeři a dirigoval záložní řadu Jinočan. Velice povedený výkon.

 

Jan Holý (TJ Dynamo Nelahozeves) - Formu z posledních zápasů potvrdil dvěma vstřelenými góly.

 

Lukáš Herčík (SK Slaný "B") - Na pozici defenzivního záložníka toho hodně odbránil, zapojoval se do kombinace a byl velice důrazný.

 

Timothy Pelikán (FK Jinočany) - Připsal si asistenci i vítěznou branku. Kromě toho dával do jinočanské hry v celém utkání klid a přesnost.

 

Matěj Vohradský (TJ Kovohutě Podlesí) - Momentálně nejlepší střelec Podlesí setl dvěma přesnými zásahy hlavu Velké Dobré.

 

 

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 25.04.2023 10:00 do 26.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.