HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 02.04.2023

0

Čtvrté kolo krajského přeboru nabídlo fanouškům hned šest sobotních a dva nedělní duely, které přinesly překvapení v Prachaticích, nebo demolice ve Strakonicích a Olešníku. Vyberte hráče kola a hlasujte z této jedenáctky nejlepších!

Lukáš Coufal (FK Tatran Prachatice): Brankář Prachatic vychytal druhé čisté konto v řadě a proti Hluboké dokonce chytil v první půli penaltu.

 

David Kováč (FK Tatran Prachatice): Za poslední dva duely by si absolutorium zasloužila celá obrana Tatranu. My vybíráme jako zástupce všech Davida Kováče, který podává stabilní výkony.

Milan Bláha (SK Jankov): Čtvrtá prohra na jaře znamenala propadnutí Jankova ještě do větší propasti v boji o záchranu. Milan měl šanci otevřít skóre svojí hlavičkou a pak i zabránil inkasované brance. Na body to ale nestačilo.

Petr Rybák (FK Junior Strakonice): Junior zdemoloval Protivín a svoje k tomu měla říct i pevná obrana. Petr předvedl dobrý výkon a pomohl tak k vítězství velkou měrou.

 

Martin Toman (FK Jindřichův Hradec 1910): Střelec Vajgaru se prosadil i proti Rudolfovu, i když střídal už v 66. minutě. Jeho dvě branky rozhodly o zápase.

Karel Krejčí (FK Junior Strakonice): Právě on otevřel na nově zrekonstruované Křemelce první brankou symbolicky stadion. Společně s Bílým byli nezastavitelní.

Filip Radosta (TJ Jiskra Třeboň): Jiskra loupila v Semicích a velký poměr na tom měl právě Filip, který vstřelil dvě branky.

Jakub Martinec (FK Olešník): Druhý výsledek 6-1 se zrodil v Olešníku. Dražejovu dokázal vstřelit dvě branky právě Jakub a nebyl sám.

 

Jaroslav Hadáček (ZVVZ Milevsko): Milevsko loupilo v Jankově díky vítězství 2-1. Obě branky vzduchotechniků vstřelil právě Hadáček, který byl v zápase tak aktivní, že mohl branek vstřelit až pět.

Tom Bílý (FK Junior Strakonice): Hattrick hero! V zápase s Protivínem si dělal, co chtěl a jeho zabijácký instinkt byl vidět.

David Lafata (FK Olešník): Čtyři zápasy a pět branek. Jaro zachytilo Davida ve výborné formě, kterou pocítili i Dražice, kterým dal dvě branky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.04.2023 10:00 do 05.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.