HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.04.2023

0

V 18. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Důležité zákroky a čisté konto na specifickém hřišti Janova vychytal Ladislav Lenner. Kněževes šokovala a jednoduchým fotbalem urvala na hřišti druhého Sokola velmi cenné vítězství. Její brankář měl na třech bodech obrovský podíl. Stejně jako z pozice stopera Jaroslav Haifler na výhře Lišan v Pustovětech. Obrana po boku s Tomášem Hrbekm fungovala bezchybně, soupeře do ničeho nepouštěla a sám prvně jmenovaný si připsal ke svému suverénnímu defenzivnímu výkonu asistenci.

 

Dalším důležitým článkem a vítězným faktorem byl Pavel Čihař, který po boku Jana Vrábíka fungoval v zadní řadě Kněževsi bezchybně a i on se svým výkonem tučně podepsal pod druhé jarní vítězství svého týmu. Mšecké Žehrovice za sebou mají hodně těžké utkání na velmi těžkém terénu Městečka. Ohnivec statečně vzdoroval, ale Maksym Bondarev jezdil po celém hřišti a s netradiční pozicí stopera si poradil více než dobře. Svůj výkon podtrhl při čtvrté gólové akci, kterou sám rozjel a měl na kopačce finální asistenci k důležitému uklidňujícímu gólu.

 

Na levém křídle řádil Jakub Černý. Sám zaznamenal čtyři z celkových pěti gólů Olešné a po celý zápas byl při chuti. Zejména v závěru Pásovka ocenila jeho přínos z prvního poločasu, protože Čistá začala být čím dál více nebezpečná. Jako defenzivní štít skvěle fungoval Martin Amler, který ustál spoustu těžkých soubojů s urostlým Janem Plačkem a dalšími kněževeskými hráči. Janov měl v zápase více šancí, soupeře pouštěl do minima šancí, nakonec ale díky nulové produktivitě padl.

 

Dva góly Františka Kalaše byly proti Lužné velmi důležité. Kromě branek také připravoval šance pro své spoluhráče a pro soupeře byl neustálou hrozbou. Jeho levačka přinesla Pavlíkovu vítězství nad velmi silným protivníkem. Lišany se prezentovaly jednoduchým a pohledným fotbalem. Ze střední řady posílal nádhernými a přesnými nahrávkami do gólovek své spoluhráče Martin Medřický, který ve středu hřiště kraloval a jeho kouzla s míčem nešlo přehlédnout.

 

Hattrick Jana Fujery do sítě Zavidova byl klíčový v cestě za třemi veledůležitými body. První branka byla sice klasická doklepávačka, ale další dvě nabídly nádherné loby, které přinesly vítězství. V dresu Senomat řádil Jakub Vávra spolu s Robertem Hůlou. Tato dvojka doslova rozparála jesenickou obranu a zejména gólmanu Flajšingrovi se o těchto dvou hráčích musí zdát ještě dnes. Dohromady nasázely sedm branek a Jesenici zápas znechutili od samého začátku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.04.2023 14:16 do 05.04.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.