HISENSE SESTAVA KOLA - 19.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 26.03.2023

0

Víkend plný překvapení, ztrát favoritů a výher týmů, které ty výhry nutně potřebují. To bylo 19. kolo středočeské 1.A třídy sk. B. Níže vám přinášíme sestavu kola, kde můžete pro svého favorita hlasovat až do středečního poledne.

Miloslav Vladyka (FCSB Vlašim "B") - Několik skvělých zákroků a čisté konto a nespočetné množství slov chvály od trenéra. To byl výkon brankáře rezervy Vlašimi proti Poříčí nad Sázavou.

 

Martin Šváb (FOTBAL Hlízov) - Přišel na hřiště v 68. minutě a v 80. minutě, kdy to bylo nejvíce potřeba, tak pojistol svoji brankou vítězství Hlízova nad Dolním Bousovem.

 

Roman Eder (FK Pšovka Mělník) - Čisté konto a organizovaná obrana. Tím se může pyšnit defenzíva Pšovky, kterou právě Eder vede.

 

Jan Cruz (FK Slavoj Stará Boleslav) - Další jarní vítězství si připsal Slavoj na své konto a tentokrát i s čístým kontem, ke kterému velkým podílem napomohl Cruz.

 

Jan Vilím (FK Čáslav "B") - Vstřelil rychlou branku v 6. minutě a nakopl Čáslav v cestě za důležitým vítězstvím.

 

Václav Práger (FK Slavoj Stará Boleslav) - Jak je již zvykem, tak předvedl výborný výkon, který korunoval důležitou brankou.

 

Filip Vránek (FK Slovan Lysá n. L.) - V zápase s Čelákovicemi byl jediným hráčem, který se zapsal na střeleckou listinu a pomohl Lysé k důležitým třem bodům.

 

Matěj Pajk (FCSB Vlašim "B") - Dalším hráčem Vlašimi, kdo si vysloužil slova chvály od trenéra Kopeckého je Pajk, jenž vstřelil jedinou branku v utkání proti Poříčí nad Sázavou.

 

Petr Hobík (SK Polaban Nymburk) - Svoji brankou přispěl k pohodové výhře Polabanu nad Úvalami.

 

Jan Vacík (SK Polaban Nymburk) - Dalším hráčem, který dokázal překonat defenzívu Úval byl Vacík, jenž potvrdil svoji střeleckou pohodu.

 

Jakub Pokorný (FK Pšovka Mělník) - V utkání s Býchorami vstřelil 2 veledůležité branky a velkým podílem napomohl k třem domácím bodům Pšovky.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2023 10:00 do 29.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.