„Jsem první rok v dospělém fotbale a jsem moc rád, že se mi daří”. To je hráč 19. kola Jan Vacík

Je prvním hráčem ve středočeské 1.A třídě, jenž dokázal anketu o hráče kola vyhrát podruhé a to je v dospělém fotbale teprve první rok. Jan Vacík je zároveň nejlepším střelcem nymburského Polabanu v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve bych vám chtěl pogratulovat, Jaký je to pocit být prvním hráčem sezóny, který toto ocenění dokázal vyhrát hned dvakrát?
Mockrát děkuji. Je to krásný pocit a moc si toho vážím. Jsem v dospělém fotbale prvním rokem a jsem moc rád, že se mi takhle daří.
Úvod do jara váš tým nezastihl v nejlepší pohodě a první 2 zápasy jste odehráli bez výhry. Proběhly před tímto zápasem nějaké zásadní změny?
Je to tak a hodně nás to mrzí. Odehrává se to zatím stejně jako na podzim a je to pro nás velká ztráta. Proběhli změny, ale byli to spíše nucené změny, protože jsme měli nějaký nemocný hráče a zranění.
S osmi brankami v této sezóně jste nejlepší střelec Polabanu. Jaké osobní cíle jste měl před sezónou?
žádný zásadní cíle jsem neměl. Chtěl jsem aby se nám dařilo celkově jako týmu a abychom postoupili.
2 ztráty v úvodních 2 jarních utkáních vám úplně nepomohli, co se týče pozice v tabulce. Myslíte si, že alespoň druhé místo ubojujete na úkor Dolního Bousova?
Určitě na to máme a budeme dělat všechno proto aby se nám to povedlo.
Zvykem je, že tato ocenění bez příspěvku do kasy u pokladníka neprojdou. Bude vás tento víkend a toto ocenění něco stát do klubové pokladny?
Určitě mě to bude zase něco stát.
Tento víkend vás čeká Hlízov, jenž si poradil minulé kolo poradil s Dolním Bousovem. Jak toto utkání vidíte?
Pokud chceme myslet na co nejlepší umístění, tak musíme vyhrát. Určitě to nebude lehkej zápas, ale doufám že se nám podaří navázat na náš zápas proti Úvalům a zvládneme to.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.