HISENSE SESTAVA KOLA - 14.kolo Olomoucký | Šumperk | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 25.03.2023

0

První jarní kolo je za námi a přinášíme dle našeho výběru, to nejlepší co uplynulý víkend nabídl. Jeden zápas byl odložen kvůli nezpůsobilému terénu, jedno utkání vyhráli hosté po penaltovém rozstřelu, ale jinak vítězili jen domácí mužstva. Věříme, že zde najdete svého favorita, kterého podpoříte svými hlasy. 

V brance má své místo Lukáš Krňávek, který pomohl svými zákroky k remíze 2:2 proti Jestřebí a následnému vítězství 3:2 po penaltovém rozstřelu kde byl hrdinou. 

Mezi obránce jsme zařadili Marka Churavého, který výbornou činností v defenzivě vypomohl k čistému kontu v utkání rezervy Šumperka proti Novému Malínu. Druhým zástupcem je Michal Kejík z Leštiny, který pomáhal odrážet soupeřovi útoky v utkání béčku Loštic. Dalším zástupcem je Petr Pacal z týmu Baník Staré Město, nestárnoucí a ve vápně výborný i když to jeho týmu na vítězství nestačilo. A Jako poslední David Richter z týmu FC Dubicko, který v 90. minutě vyrovnal zápas proti Jestřebí a poslal zápas do penaltového rozstřelu, který jeho tým vyhrál.

 

Mezi záložníky se zařadil šumperský Petr Linet, který dvěma góly řídil výhru nad Novým Malínem. Dobrý výkon podal také záložník Loštic Petr Strouhal, ale na vítězství proti Leštině to nestačilo. Dalším zástupcem týmu FC Dubicko, je Rudolf Panák, který zavelel k obratu v utkání proti Jestřebí. Dalším členem zálohy je hráč Palonína Vít Pobucký, který gólem v zápase proti Baníku Staré Město pomohl k výhře. A dále ještě hráč Juventusu Mohelnice Tomáš Šerhant, který gólem přispěl k výhře nad béčkem Rapotína.

 

A útočníkem kola je Michal Svačina, také hráč Juventusu Mohelnice.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2023 10:00 do 29.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.