HISENSE hráč 14.kola Petr Strouhal - Pod vedením nového trenéra Martina Krejčího, se na jaře budeme chtít dostat na špici tabulky

V Hisense sestavě kola jste hlasovali pro ty nejlepší hráče v 14. kole a kdo se stal vítězem? Tím se stal hráč SK Loštice "B", Petr Strouhal. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Petře, gratuluji k výhře v anketě hráč kola. I přes prohru na hřišti Leštiny jsi získal tohle ocenění. Co na to říkáš?
Děkuji moc k výhře v této anketě, mile mě to překvapilo. Bez svých skvělých spoluhráčů a hlavně především kamarádů bych nemohl mít, tak vysoké hodnocení na hráče jaké jsem dostal. Tohle ocenění beru tedy spíš jako výhru pro celý tým.
Jak hodnotíš z tvé strany podzimní část soutěže? A jaké jsou cíle na jaro?
Podzimní část soutěže byla zajímavá, měli jsme představu hrát přední místa tabulky, ale to bohužel nevyšlo. Pár zápasu jsme měli problém s přístupem některých hráčů, tak se sestava musela nějak lepit a to se podepsalo i na morálce ostatních hráčů. Přes zimu se, ale náš kádr dal dohromady a chceme na jaře urvat pod vedením nového trenéra Martina Krejčího co nejvíce bodů a dostat se na špičku tabulky.
Teď pojďme k zápasu, co jste odehráli o víkendu. V utkání jste dvakrát vedli, ale nakonec odjíždíte bez bodů. Jak hodnotíš prohru na hřišti Leštiny?
Prohraného zápasu velice lituji, ale čas vrátit nelze. Musíme se poučit z chyb co stále opakujeme na hřišti a doladit finální akce. Na hřišti nám chybělo trochu štěstíčka, ale zaslouženě vyhrála Leština a nám nezbývá nic jiného, než se poučit a přitvrdit do dalšího utkaní.
V dalším kole se představíte na hřišti Palonína, který je po podzimu na posledním místě tabulky. V prvním jarním kole však dokázal porazit Baník Staré Město. Jaký průběh zápasu očekáváš?
V Paloníně to velice dobře znám, sice hrají poslední místo tabulky, ale zápas u nich nikdy není jednoduchý. Hráči jsou velmi tvrdí a jejich malé hřiště jim ideálně vyhovuje. V neděli jsem se byl dívat na jejich zápas abych načerpal nějaké informace a podíval se s přáteli na fotbal. Palonín dokázal vyhrát. Takže jsem si jistý, že to bude těžký zápas, ale pevně věřím ve výhru našeho týmu.
Kdy a kde jsi začal s fotbalem a kdo tě k němu přivedl?
K fotbalu mne přivedl můj kamarád Jakub v nějakých čtrnácti letech a právě do Loštic. Kde jsem si kolektiv a zázemí oblíbil natolik, že tam hraji fotbal stále.
Kdo je tvůj fotbalový vzor od dětství?
Můj fotbalový vzor od dětství je určitě Lionel Messi. To co předváděl s balónem jsem nedokázal kolikrát pochopit.
Jaký je tvůj oblíbený klub a hráč?
Můj oblíbený tým je AC Sparta Praha, ale oblíbený hráč je prostě stále idol z dětství.
Kdo je ve vašem týmu nejrychlejší a kdo naopak nejpomalejší?
Nejrychlejší hráč od nás bude zřejmě Jaroslav Borovička a nejpomalejší hráč od nás… to záleží na tom jak se kdo vyspí.
Co říkáš na utkání české reprezentace proti Polsku a následně proti Moldavsku?
Na zápas české reprezentace proti Polsku jsem se díval právě u nás v Lošticích. Sotva jsem si pohodě sedl, už se slavilo prvním gólem. Myslím si, že se zápas klukům hodně povedl a proto dokázali zvítězit nakonec 3:1. Těšil jsem se i na zápas proti Moldavsku, ale v tomhle zápase kluci moc štěstí teda neměli. Vypadalo to jakoby se jim vůbec nechtělo, s takovým výkonem nemůže být nikdo spokojený a proto si myslím, že remíza byla zcela na místě.
Jaké jsou tvé volnočasové aktivity?
Moje aktivity ve volném čase jsou různé. Vždy záleží na počasí a daném volném času. K fotbalu se snažím přidat překážkové závody jako jsou Gladiator Race nebo si zajdu jen zacvičit do posilovny. Jelikož fotbal zabere spoustu času, tak jsem kolikrát rád, že si mohu jen v pohodě sednout k televizi a jsem spokojený.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.