HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 19.03.2023

0

18. kolo středočeské 1.A třídy nám nabídko brankové hody v mnoha zápasech, a tak tedy byl souboj v útočných pozicích o místa v sestavě kola velmi pikantní. V hlasování níže můžete podpořit svého oblíbence v cestě za oceněním pro hráče kola.

Zdeněk Janura (TJ Sokol Luštěnice) - Jako jediný společně s brankářem FK Bohemia Poděbrady Málkem dokázal Janura udržet čistel konto, které vzhledem k výsledku Luštěnic s Voticemi bylo klíčové.

 

Jakub Greš (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Obraně Posázavanu sice skončila neuvěřitelná série 514 minut bez obdržené branky, ale Greš tentokrát byl užitečný i v ofenzívě, které svou brankou pomohl k osmibrankové kanonádě proti Unionu Čelákovice.

 

Petr Pavlíček (TJ Sokol Luštěnice) - Jak již bylo řečeno výše, obrana Luštěnic odvedla skvělý výkon a jedním z hlavních obranných pilířů je právě Pavlíček.

 

Jan Cruz (FK Slavoj Stará Boleslav) - Slavoj Stará Boleslav si zatím svoji cestu jarní částí sezóny užívá na vítězné vlně a velký podíl na tom má právě kapitán týmu Jan Cruz.

 

Jan Keszeg (Dolnobousovský SK) - Proti SK Úvaly se prosadil dvakrát, což je úctyhodné. Bohužel tyto dvě branky Dolnímu Bousovu nestačily k plnému počtu bodů.

 

Petr Galuška (SK Posázavan Poříčí n. S) - 2 brankami v sledu pár minut dokázal uklidnit své spoluhráče v cestě za vysokou výhrou nad Čelákovicemi.

 

Michael Azilinon (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Azilinon si užívá střelecko pohodu, která ho provází a také ji potvrdil hattrickem ve víkendovém utkání Posázavanu.

 

Matěj Novák (FK Bohemia Poděbrady) - Matěj Novák je dalším hattrickovým hrdinou tohoto víkendu. Nutno podotknout je ale to, že to zvládl ještě do konce první pětačtyřicetiminutovky.

 

Jan Kalina (FK Bohemia Poděbrady) - Dvěma krásnými brankami dopomohl Bohemii ke kanonádě proti Slovanu Lysá nad Labem.

 

Diao Aliou (FCSB Vlašim "B") - Aby těch hattricků nebylo málo, tak se v utkání rezervy Vlašimi prosadil hattrickem proti Pšovce Mělník i Aliou.

 

Adam Ronovský (FK Čáslav "B") - V sobotu rozhodl dvěma brankami utkání B týmu a v neděli jedinou brankou utkání A týmu Čáslavi proti Velkým Hamrů v Divizi C. Tomu říkám povedený víkend.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.03.2023 10:00 do 22.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.