HISENSE SESTAVA KOLA - 18.kolo Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 19.03.2023

0

Další kolo je za námi a vy tak můžete opět v Hisense sestavě kola hlasovat o nejlepším hráči uplynulého víkendu. Do ní bylo zasláno mnoho nominací, takže jsme výběr neměli vůbec jednoduchý a výběr vypadá následovně...

BRANKÁŘ:

Šimon Smola (Lhota) - V prvním poločase lapil tři góly, eliminoval tak střelce Rapidu a dodal tak energii svým spoluhráčům do dalšího vývoje zápasu. Udržel důležité čisté konto.

náhradník: Petr Landrgott (Tachov) - Rovněž předvedl výborný výkon, o který se po jeho návratu po zranění mohli spoluhráči opřít. Věříme, že jeho nenominace jej o to více namotivuje do příště, anebo případné hlasy poputují na konto jeho spoluhráči...

 

OBRANA:

Tomáš Kopecký (Staňkov) - Staňkov získal svůj druhý bod v tomto ročníku, a to na úkor Vejprnic, které na jeho půdě zejména ve druhé půi úplně pohořely. Tomáš makal jako čert, aby v obraně pomohl minimalizovat útoky soupeře.

Martin Trojovský (Petřín B) - Zkušený obránce Petřína vsítil dvě branky a jeho tým žádnou neobdržel. Skvělá vizitka stopera.

Adam Alexa (Tachov) - Sice spíše krajní obránce, ale dnes je na kraji přetlak. Proti Černicím hrál velmi dobře a zasloužil se nejen o pomoc k čistému kontu, ale také o útočné akce Tachova.

Libor Hess (Holýšov) - Na stříbrské umělce létal nahoru-dolu, aby pomáhal na všech frontách. Solidně odmakaný zápas.

 

ZÁLOHA:

Martin Schneider (Tlumačov) - Poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Škoda že jeho dva góly pomohly pouze ke konečné remíze.

Lukáš Kuhajda (Chotíkov) - Spíše krajní záložník, který to ale na středu také zvládne. Byl nejaktivnějším hráčem druhého celku na hřišti Zruče a rovněž utkání rozhodl proměněnou penaltou.

Viktor Gontkovič (Stříbro) - Vstřelil úvodní gól do síce Holýšova a staral se o závary na levé straně holýšovské obrany.

 

ÚTOK:

Matěj Štefl (Petřín B) - Hattrick za čtvrt hodiny... Tady není o čem.

Tomáš Rubáš (Nýrsko) - Střídající hráč, díky němuž se jeho tým proti Tlumačovu dostal do hry. Sám pak srovnal na konečných 2:2.

Tomáš Knapp (Nepomuk) - Čtyři zápasy proti Radnicím, 7 vstřelených gólů. Na radnickou bránu se mu prostě daří a i díky němu Radnice proti Nepmuku počtvrté ze čtyř zápasů ani nebodovaly.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.03.2023 20:57 do 22.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.