HISENSE SESTAVA KOLA - 17.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023

Datum kola: 12.03.2023

0

Několik odložených zápasů. To bylo 17. kolo středočeské 1.A třídy, z které se odehrálo z plánových 8 utkání pouze 4. I přes tento nedostatek vám ale přinášíme sestavu kola, z které později vyjde hráč kola, kterého si odhlasujete Vy, fanoušci.

Michal Soukup (SK Posázavan Poříčí n. S.) - 494 minut. Přesně tak dlouho obrana Posázavanu neinkasovala v soutěžním utkání a svůj velký podíl na tom má také právě Michal Soukup.

Dominik Pedro (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Jak již bylo zmíněno výše, obrana Posázavanu prostě funguje a Pedro si jednoznačně zaslouží své místo v sestavě kola.

Vít Chadraba (TJ Sokol Býchory) - Jeho branka byla důležitá v cestě za důležitým bodem na půdě Polabanu a právě tento bod bude pro Býchory veledůležitým v boji o setrvání v této soutěži.

Petr Tlustý (SK Posázavan Poříčí n. S.) - Dalším obráncem Posázavanu v sestavě kola je Tlustý, jenž ke svému defenzivnímu umu často přidává i podporu ofenzívy svého týmu.

Petr Chlumský (TJ Sokol Býchory) - Kapitán týmu byl jedním z hlavních strůjců důležité remízy na hřišti Polabanu.

Daniel Krulich (FK Slavoj Stará Boleslav) - Podílel se jedním přesným zásahem na demolici Vlašimské rezervy.

Václav Práger (FK Slavoj Stará Boleslav) - Jeho dvě branky v úvodním dějství byly důležité v cestě za vysokou výhrou Slavoje.

Šimon Hejl (FK Slavoj Stará Boleslav) - Mladičký klenot Slavoje Stará Boleslav dokázal proti rezervě Vlašimi zapsat hattrick.

Jan Vacík (SK Polaban Nymburk) - Vacík pokračuje ve svých výborných výkonech z podzimu a také proti Býchorám vstřelil důležitou branku.

Petr Bláha (FK Slavoj Stará Boleslav) - Podílel se svým dílem na demolici Vlašimi.

Angelo Marcos Vinicius Barbosa (FC Sellier & Bellot Vlašim B) - Tento teprve 18 letý hráč rezervy Vlašimi dokázal vykřesat naději pro svůj tým krásnou brankou, kdy snížil na 1:2, což ve výsledku bohuzěl Vlašimi nestačilo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.03.2023 21:20 do 15.03.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.