“Jsem nejstarší hráč, který toto ocenění získal”. Říká hráč kola Petr Chlumský

Neúplné 17. kolo středočeské 1.A třídy máme za sebou a hlasování o hráče kole je již minulostí také. Pro některé možná překvapivým vítězem se stal býchorský Petr Chlumský, jehož družstvo v tomto kole uhrálo bod na hřišti Polabanu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Nejdříve bych Vám chtěl k tomuto ocenění pogratulovat. Jaké z toho máte pocity?
Děkuji, ocenění si vážím.
Do zápasu s Polabanem jste vstupovali jako outsideři. Je remíza na této horké půdě pro Vás úspěchem?
Těžký zápas, který jsme zvládli na jedničku. Nymburk měl více ze hry, ale troufnu si říct, že na šance jsme byli nebezpečnější. Remíza pro nás má cenu tří bodů, a to vzhledem k postavení týmu v tabulce. Za výkon musím kluky pochválit.
Býchory jsou momentálně na 14. příčce tabulky. Jaké byly Vaše předsezónní cíle a jaké jsou se vstupem do jara?
Předsezónní cíl byl se udržet v soutěži a předvádět dobrý fotbal. To se nám na podzim moc nedařilo a jaro chceme zvládnout lépe.
Toto ocenění Vás určitě bude stát něco do klubové kasy, jak je zvykem. Máte v klubu nějaký kuriózní příběh, či situace, co se těchto příspěvků týče?
Spíše než kuriózní příběh, tak jsou okolo pokut srandičky typu, že jsem nejstarší hráč, co dostal toto ocenění.
O víkendu Vás čeká první jarní utkání doma. Spoléháte se na domácí hřiště a podporu fanoušků?
Nečeká nás nic lehkého, ale chceme vrátit neporazitelnost domácího prostředí, které nás zdobilo v 1.B třídě a dobrým výkonem přilákat diváky.
Právě ve víkendovém zápase hostíte Slavoj Stará Boleslav, jenž si poradila hravě v minulém kolem s rezervou Vlašimi. Jak toto utkání vidíte?
Boleslavi máme rozhodně co vracet. V trénincích vidím na spoluhračích chuť a odhodlání. Věřím že zapas zvládneme a na konci si zakřičíme vítězný pokřik.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.