SESTAVA KOLA - 3.kolo Divize E, 2015-2016

Datum kola: 23.08.2015

0

Je za námi třetí kolo Divize E, a proto je čas na další sestavu kola. Stále čekáme na první hattrick v sezóně. Jediným hráčem, který ve třetím kole skóroval více než jednou, byl střídající Marek Macíček, který dvěma trefami otočil duel s Novým Jičínem. V naší sestavě nemohl chybět. Objevil se v ní i bývalý ligový brankář. Komu dáte svůj hlas?

Brankář: Antonín Buček (Odra Petřkovice)

 

Mezi brankáři byla tentokrát velká tlačenice. Kandidátů bylo hned několik. Nakonec byl vybrán Antonín Buček z Odry Petřkovice. Že Vám to jméno něco říká? Ano, jde skutečně o bývalého brankáře ostravského Baníku, který si zachytal i v Kazachstánu a ještě loni byl v kádru polských ligových Katowic. S Petřkovicemi trénuje už tři týdny, ale musela ještě dořešit veškerá administrativa. Svou premiéru si odbyl ve třetím kole proti Velkým Karlovicím. Svým výkonem pomohl mužstvu ke třetí výhře i třetímu čistému kontu. Předvedl několik fantastických zákroků a byl v brance naprostou jistotou.

 

Obrana: Tomáš Kopp (Nové Sady), Josef Lukaštík (Slavičín), Jakub Harazin (Rýmařov), Tomáš Šupák (Rýmařov)

 

Tomáš Kopp se svými spoluhráči sice odjížděl z Petrovic bez bodu, ale Nové Sady se především za výkon v první půli nemusí vůbec stydět. Minimálně na bod určitě měly. Kopp byl oporou zadní řady a také přidal skvěle zahrávané standardní situace. Po jedné z nich padla vyrovnávací branka. Josef Lukaštík, jakožto zkušený zadák, pomohl svému celku k premiérové výhře v sezóně. Slavičín porazil Dolní Benešov. Rýmařovská stoperská dvojice Harazin-Šupák odehrála skvělý zápas proti rezervě Opavy. Jiskra zvítězila 3:1. Tomáš Šupák pomohl jedním gólem. Připsal si však i vyloučení.

 

Záloha: Jan Ferenc (SK Hranice), Ilir Preči (Frýdlant nad Ostravicí), Vojtěch Kalus (Slavičín), Vojtěch Šustr (Krnov), Petr Navrátil (Krnov)

 

Jan Ferenc z Hranic byl v utkání proti Brumovu hodně aktivní. Zaznamenal i jednu přesnou trefu, kterou přispěl k výhře 3:1, a připravil tak ELSEREMU první porážku v sezóně. Ilir Preči z Frýdlantu nad Ostravicí byl hrdinou utkání na půdě Havířova. Zaznamenal jediný gól utkání a po celý zápas se srdnatě bil s havířovskou defenzívou. Vojtěch Kalus ze Slavičína předvedl dobrý výkon proti Dolnímu Benešovu. Jeho jmenovec Vojtěch Šustr z Krnova exceloval proti Vsetínu. Jako defenzívní štít čistil prostor ve středu hřiště a jeho přítomnost na hřišti byla hodně znát. Jeho spoluhráč Petr Navrátil se naopak staral o kreativitu. Zařídil první branku a mohl i sám skórovat.

 

Útok: Marek Macíček (Valašské Meziříčí)

 

Marek Macíček z Valašského Meziříčí byl hlavní postavou duelu proti Novému Jičínu. Jeho mužstvo prohrávalo 0:1. Macíček naskočil do hry ze střídačky a dvěma přesnými trefami v závěru utkání zcela otočil skóre zápasu. Díky němu vyhrál ValMez 2:1 a mohl se těšit z první výhry v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.08.2015 12:00 do 26.08.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Michal Čermák

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.