Trenér nebyl nadšený, když jsem mu řekl, že na Chotíkov nebudu, svěřil se Matěj Kouřil

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Matěj Kouřil, obránce TJ Sokola Lhoty. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Koukal jsem do tvých zápasových účastí a zjistil jsem, že jsi chyběl na zápase v Chotíkově. Jak to?
Tuto otázku jsem i čekal. Bylo to z důvodu, že jsem byl ve Francii na rybách, ale jelikož jsem jel s klukama, co fotbal nehrají, nedalo se moc s termínem hýbat. Zkoušel jsem je ukecat, abychom to posunuli. Bohužel to nevyšlo a jelikož to byl jeden z mých snů, tak jsem si ho chtěl splnit.
Takže ryby pro tebe nejsou důležitější než fotbal? Jen to blbě vyšlo...
Určitě nejsou. Jsem vášnivý rybář, ale na ryby se dostávám mimo sezónu nebo třeba když jedu s kamarády, tak nechám věci u vody a odjedu na zápas, ale to se děje výjimečně.
Povedla se ti absence z pro trenéra asi nejdůležitějšího zápasu u něj vyžehlit?
Tak trenér z toho nadšený nebyl, když jsem mu řekl, že tu nebudu. Po zápase jsme se k tomu už nevraceli.
Francie se jinak povedla? Nějaký nový osobáček?
Když bych to bral jako dovolenou, tak to byla fantazie. Celý týden sluníčko, 25 stupňů a voda 18 stupňů, takže jsme se i koupali. Bohužel každý rybář hned ví, že se to s úspěchem moc neslučuje. Ryby s námi nespolupracovaly a za celý týden jsem měl na prutu jen dvě ryby a bohužel ryba, nad kterou jsem vyhrál, byl pouze cejn. Druhá ryba mi moc prostoru nedala a nezdolal jsem ji. Radši bych byl, kdyby celý týden pršelo, byla zima a ryby by šly, než tohle. Ale bohužel, to k tomu patří. Jinak samozřejmě víno teklo proudem a sýry se nestačily krájet. (usmívá se)
V dřívějším rozhovoru jsem naťuknul, že se nebojíš postavit před foťák. Už jsi se dočkal fotky v nějakém časopisu? Na Facebooku se ti totiž fotka změnila.
V žádném časopisu fotky nemám. Zatím nepřišla žádná lukrativní nabídka. (směje se)
Zmiňoval jsi minule také, že jsi fanoušek Pána Prstenů. Jak se ti, jako znalci Tolkienova světa, líbí nový seriál od Amazonu?
Když to vezmu jako fanoušek Tolkienova světa, tak to s tím mělo společného jen postavy a místa, kde se to odehrává. Ale když si to vezmu jako celek, jak je seriál zpracovaný, tak mi to bavilo hodně. Celkově, když bych to měl hodnotit, tak bych dal tak 7/10.
Zpět k fotbalu. Skončili jste po podzimu na páté pozici s téměř stejným bodovým ziskem jako po loňském podzimu (tehdy 27). Převládala na dokopné spokojenost? A kdy dokopná končila?
Tak na tuto otázku ti zatím odpovědět nemůžu, protože máme dokopnou naplánovanou na sobotu 26.11., ale myslím, že dokopná proběhne ve stejném stylu jako všechny předešlé. Letos budeme začínat paintballem, takže o zábavu bude postaráno. Co se týče konce dokopný... Jsme slušní lidé, takže chodíme domů za světla. (směje se)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.