Táta nás vždy ve fotbale podporoval, říká Tomáš Kolbábek

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Tomáš Kolbábek z Věchnova, který svým výkonem pomohl k bodu v zápase s Ujčovem. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tomáši, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Ahoj, v první řadě děkuji za gratulaci. Na úvod bych řekl, že výsledek 0:0 neodpovídá dění na hřišti. Celý zápas jsme Ujčov tlačili, dostávali se do jejich pokutového území a ohrožovali jejich bránu, bohužel vždy neúspěšně. Místy byl zápas i trochu vyhrocený, každopádně to k našim utkání, ještě k tomu v takovém derby, patří.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Myslím, že po návratu do Věchnova to bylo ZATÍM moje nejlepší utkání. Snažil jsem se hodně zapojovat do útoku a pomáhat klukům vytvářením šancí. Každopádně pořád se na to pozici krajního záložníka tak trochu hledám, přece jenom jsem celý život strávil buď v bráně, nebo na pozici stopera. Jediné, co mě mrzí je, že jsem nedal gól, který bych věnoval mému strýci, Milanu Neugebauerovi, který nás minulý rok v říjnu bohužel navždy opustil.
Nyní vás čeká zápas s Radostínem B. Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
S Radostínem to rozhodně nebude jednoduché. Uspokojí nás jedině výhra! Minimálně 10:0.
Kdo tě k fotbalu dovedl? A kde všude jsi působil?
K fotbalu mě dovedla dá se říct celá naše rodina. Nejvíce se však o moji fotbalovou "kariéru" zasloužil můj táta, který nás společně s bratrem vždy podporoval a udělal pro nás první poslední. S fotbalem jsem začínal ve Věchnově, ze kterého jsem následně přestoupil do Nedvědice, kde jsem strávil nejhezčí roky a zažil úžasné momenty mého fotbalového života, jako například postup do dorostenecké divize po boku mého bratra. Teď jsem zpět ve Věchnově, plný energie, ambicí a chuti vítězit.
Máš oblíbeného fotbalistu?
Nejradši mám Lionela Messiho.
Kterému fotbalovému klubu fandíš?
FC Barcelona a Věchnov.
Jaké máš koníčky?
Koníčků je více, např. fotbal, judo, karate, přátelé a svižná jízda v mé nadupané Fabii (smích).
Který filmový žánr vyhledáváš?
Komedie, horory.
Tvoje oblíbené jídlo a pití?
Svíčková od mámy a k pití Radegast 12.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.